Preşedintele Băsescu, lăsat cu mâna întinsă de cancelarul Angela Merkel VIDEO

Publicat: Joi, 10 Noiembrie 2011 16:40 // Actualizat: Joi, 10 Noiembrie 2011 17:39 // Sursa: RTV.net

Moment penibil la finalul unei declaraţii comune a preşedintelui Traian Băsescu şi a cancelarului german Angela Merkel. După ce Angela Merkel a terminat discursul, preşedintele Băsescu i-a întins mâna în semn de mulţumire. Numai că Merkel a trecut pe lângă el, fără să-i strangă mâna şi l-a invitat să stea la poză, indicându-i chiar locul în care să se aşeze. Abia în faţa fotografilor, Merkel i-a strans mâna preşedintelui Băsescu.

Preşedintele României, Traian Băsescu, efectua, joi, o vizită oficială în Republica Federală Germania, la invitaţia omologului său, Christian Wulff.

Dimineaţă, preşedintele Băsescu s-a întâlnit la Berlin, cu omologul german, Christian Wulff. Şeful staului a fost întâmpinat, la sediul Preşedinţiei germane, şi de un grup de copii români, şeful statului discutând cu aceştia pentru câteva momente.

Apoi, şeful statului a avut convorbiri oficiale cu cancelarul german, Angela Merkel.

Băsescu va participa la conferinţa economică "Germania şi România - parteneri în Europa", organizată la sediul Deutsche Bank din Berlin.

Programul vizitei include şi o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii româneşti din R.F. Germania şi ai comunităţii de germani originari din România.

Preşedintele este însoţit la Berlin de ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, şeful Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Eugen Tomac şi Secretarul de stat în MAE Bogdan Aurescu.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Angela Merkel Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit virală pe internet astăzi. Ce i-a cerut elevul învățătoarei a lăsat-o fără cuvinte
Scrisoarea elevului Ștefan către învățătoare a devenit...
11 nov 10:54
Răspunde | Votează email 0 email
Mai sunt şi în Germania carenţe în educaţie şi bun simţ.Sunt regului scrise şi nescrise a protocolului diplomatic care trebuiesc îndeplinite, dacă ai educaţie!
10 nov 16:53
Răspunde | Votează email 0 email
Traian Mitrica
Bagam si noi un embed bai baieti sau va furam clipurile fara jena ? :)
1
EUR
4.8590
RON
23 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H