Preşedintele Băsescu şi soţia lui, Maria, sărbătoresc Paştele la mare

Traian Băsescu şi soţia lui, Maria, sărbătoresc Paştele pe litoral. Pe pagina de Facebook Alături de preşedintele nostru a fost postată o fotgrafie în care Traian Băsescu ciocneşte un ou alături de soţia sa, Maria.

RomaniaTV.net
05 mai 2013, 10:06

Cu ocazia Sărbătorilor pascale, Traian Băsescu a postat pe site-ul Preşedinţiei un mesaj de sărbători. Şeful statului spune că în această perioadă românii trebuie să reflecteze mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante şi le cere să fie alături de cei dragi. 

„Fie ca Sfânta Sărbătoare Pascală să ne apropie de taina Învierii Domnului și să ne aducă în suflet pace și bucurie.
Este o perioadă în care ar trebui să reflectăm mai mult asupra lucrurilor cu adevărat importante, să ne luăm răgazul de a fi alături de cei dragi și să ne gândim, totodată, la cei care au nevoie de speranță, de înțelegerea și solidaritatea noastră.
Le urez tuturor românilor, fie că se află în țară sau în comunitățile româneşti din afara graniţelor, gândurile mele bune și cele mai calde urări de Paști.

Hristos a înviat!”

Şi premierul Victor Ponta petrece sărbătorile pe litoral, împreună cu familia, dar nu a ieşit în public. Premierul a postat însă o poză pe un site de socializare în care este alături de soţie şi de cei doi copii.

Anterior, Ponta scria tot pe o reţea de socializare că darurile pe care românii le primesc cu ocazia Paştelui sunt smerenia, puritatea şi înţelegerea.