Preşedintele FCSB, Vali Argăseală, implicat într-un accident. Martorii spun că el e cel care a produs incidentul rutier!

Valeriu Argăseală a fost implicat într-un accident rutier în București. Din primele informaţii, se pare că preşedintele FCSB este chiar cel care a produs incidentul.

30 iun. 2021, 11:34
Preşedintele FCSB, Vali Argăseală, implicat într-un accident. Martorii spun că el e cel care a produs incidentul rutier!

Preşedintele FCSB, Vali Argăseală, implicat într-un accident. Patru mașini s-au ciocnit în centrul Capitalei, marţi noapte.

Preşedintele FCSB, Vali Argăseală, implicat într-un accident. Martorii spun că el e cel care a produs incidentul rutier!

Argăseală ar fi vrut să vireze la stânga, după care s-a răzgândit și a vrut să revină pe bandă, spune Observator. În acel moment, președintele FCSB ar fi acroșat un autoturism care mergea regulamentar, după care a ricoșat pe contrasens și a lovit alte două autoturisme.

O șoferiță a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, acuzând dureri în piept și un deget fracturat.

„Domnul Argăseală a venit din banda din stânga, care este obligatorie la stânga și a intrat în mine, după care a ricoșat în cele două mașini”, a declarat unul dintre șoferii implicați în accident, potrivit Știrile Pro TV.

Citeşte şi: Marius Şumudică va fi noul antrenor al FCSB, anunţă Gigi Becali
 

Polițiștii ajunși la fața locului i-au testat pe șoferi cu aparatul etilotest, dar niciunul nu consumase alcool.

„În jurul orei 22:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Griviței, în care au fost implicate 4 autovehicule. Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 66 ani care se deplasa pe Calea Griviței dinspre Bd. Ion Mihalache către Str. Rucăr, când a ajuns la intersectia cu Str. Clăbucet a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 20 ani care circula în aceeași direcție de mers

Din impact, primul autovehicul a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de o femeie în vârstă de 24 ani care se afla oprit la semafor pe sensul opus de mers, iar acesta la rândul sau a fost proiectat într-un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 24 ani care se afla oprit la semafor.

În urma evenimentului rutier, a rezultat ranirea ușoară a femeii în vârstă de 24 de ani care a fost transportată la Spitalul Elias. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier – Brigada Rutieră București.

Citeşte şi: Scrisoarea lui Gigi Becali, din închisoare. Ce mesaje le-a trimis lui Argăseală, MM Stoica și Laurențiu Reghecampf