VIDEO Președintele federației de fotbal din Albania, ţinta unui atentat cu bombă! Fusese ameninţat cu moartea printr-un SMS!

Armand Duka, 59 de ani, președintele federației albaneze de fotbal, a trecut prim momente teribile după ce la locuinţa sa din Durres a avut loc un atentat cu bombă!

26 ian. 2022, 09:37
VIDEO Președintele federației de fotbal din Albania, ţinta unui atentat cu bombă! Fusese ameninţat cu moartea printr-un SMS!
Atentat cu bombă la locuința președintelui federației de fotbal din Albania

Președintele federației de fotbal din Albania, ţinta unui atentat cu bombă. În momentul atentatului, în casă se aflau soția și fiul lui Armand Duka, însă nimeni nu a fost rănit. Armand Duka se afla la Tirana, la meciul dintre echipele locale Dinamo și FK.

Președintele federației de fotbal din Albania, ţinta unui atentat cu bombă

Pe imaginile prezentate de Klan TV, înregistrate de o cameră de supraveghere, se vede cum o persoană cu glugă pe cap, îmbrăcată în negru, plasează un pachet la ușa președintelui federației, aprinde ceea ce pare un fitil și fuge. Materialul explodează după un minut și 15 secunde! Potrivit surselor citate de Klan TV, dispozitivul ar fi continut aproximativ 200 de grame de trinitrotoluen, un compus chimic folosit frecvent ca exploziv, scrie Libertatea.

Atentat asupra unui autocar cu fotbaliști. Cel puțin cinci morți

Armand Duka este preşedintele federației de aproximativ 20 de ani, fiind acuzat de corupție, spălare de bani și manipulare a alegerilor! Se pare că el ar fi primit înaintea incidentului mesaje de amenințare cu moartea pe telefonul mobil. UEFA s-a arătat „profund îngrijorată” de acest caz, mai ales că finala Conference League este programată la Tirana, pe 25 mai 2022.

A doua tragedie în două zile, în Camerun. Cel puţin opt morţi într-o busculadă creată la intrarea pe stadion