Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte pe secretarul adjunct al NATO, Alexander Vershbow

Publicat: Duminică, 24 Aprilie 2016 16:47 // Actualizat: Duminică, 24 Aprilie 2016 16:47 // Sursa: romaniatv.net

Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte luni la Cotroceni pe Alexander Vershbow, secretarul general adjunct al NATO, pe care l-a decorat cu Steaua României, a anunţat duminică Administraţia Prezidenţială.

Iohannis are programată o întâlnire cu Alexander Vershbow la Palatul Cotroceni luni, la ora 15.00, potrivit programului oficial.

Secretarul general adjunct al NATO, Alexander Vershbow, a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu ordinul Steaua României în grad de Mare Ofiţer, pentru "interesul susţinut faţă de ţara noastră" şi "sprijinul constant acordat României".

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat la jumătatea lunii aprilie decretul de decorare ambasadorului Alexander Vershbow, secretar general adjunct al NATO cu Steaua României în grad de Mare Cavaler, potrivit unui comunicat de presă emis de Administraţia Prezidenţială.

"În semn de înaltă apreciere a interesului susţinut faţă de ţara noastră şi a sprijinului constant acordat României, pentru viziunea pusă în dezvoltarea şi realizarea securităţii euro-atlantice, pentru promovarea cooperării la nivel internaţional în vederea abordării cu succes a provocărilor noului mileniu, preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Naţional Steaua României în grad de Mare Ofiţer, domnului ambasador Alexander Vershbow, Secretar General Adjunct al Organizaţiei Tratatului Atlanticului de Nord (NATO)", potrivit sursei citate.

Vershbow a făcut o vizită în România în noiembrie 2015, la reuniunea şefilor de stat din Europa Centrală şi de Est, care a avut loc la Palatul Cotroceni. Cu acea ocazie, Alexander Vershbow a avut şi o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 apr 19:45
...NATO, pe care l-a decorat cu Steaua României, a anunţat duminică Administraţia Prezidenţială. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
24 apr 17:07
... Preşedintele Klaus Iohannis îl primeşte luni la Cotroceni pe Alexander...
24 apr 16:57
...general adjunct al NATO, pe care l-a decorat cu Steaua României, a anunţat duminică Administraţia Prezidenţială. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.8423
RON
14 Jul
noapte 13 °
zi 26 °
Ultimele joburi adaugate
24 H