Președintele Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: „Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței”

Klaus Iohannis le-a transmis un mesaj celor care sărbătoresc Paștele duminica aceasta, dar și celor care sărbătoresc Floriile.

08 apr. 2023, 14:32
Președintele Klaus Iohannis, mesaj de Paștele Catolic: „Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței”
Mesajul președintelui Klaus Iohannis cu ocazia Paștelui Catolic

Klaus Iohannis le-a transmis urări cetățenilor care sărbătoresc duminică Paștele, dorindu-le acestora bucurie, răsplata păcii și a armoniei și să aibă parte de darul comuniunii cu cei dragi, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale. Președintele nu i-a uitat nici pe cei care mâine sărbătoresc Flroiile.

Citește și: Klaus Iohannis respinge organizarea alegerilor anticipate: „Nu există alternativă la această coaliție. Mă voi implica pentru buna funcționare a lucrurilor”

„Cu prilejul Sfintelor Paști, le transmit credincioșilor romano-catolici, reformați, unitarieni și evanghelici din România calde urări de sănătate și prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii și a armoniei.

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Florii. Nume despre care nu ştiai că se sărbătoresc în această zi

Totodată, îi salut călduros pe toți cei care sărbătoresc Floriile.

Sfintele Paști ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura și forța valorilor creștine, care continuă să ne fie și astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiați în lumina speranței, a iubirii și a credinței!”, a transmis Klaus Iohannis.