Preşedintele Klaus Iohannis participă la şedinţa de evaluare a stadiului măsurilor adoptate de SRI în contextul războiului din Ucraina

Preşedintele Klaus Iohannis participă, marţi, de la ora 12.00, la şedinţă de evaluare a stadiului măsurilor adoptate de SRI, în contextul provocărilor de securitate generate de războiul de agresiune declanşat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei.

28 mart. 2023, 11:13
Preşedintele Klaus Iohannis participă la şedinţa de evaluare a stadiului măsurilor adoptate de SRI în contextul războiului din Ucraina

Potrivit unui anunţ al Serviciului Român de Informaţii, la sediul central al SRI va avea loc, în prezenţa Preşedintelui României, Klaus Werner Iohannis, o şedinţă de evaluare a stadiului măsurilor adoptate de Serviciul Român de Informaţii în contextul provocărilor de securitate generate de războiul de agresiune declanşat de Federaţia Rusă împotriva Ucrainei.

SRI precizează că şedinţa va începe la ora 12.00 şi nu are o componentă deschisă publicului, iar Biroul de presă al SRI va reveni cu un comunicat de presă post-eveniment.

Administraţia prezidenţială a mai anunţat că președintele României, Klaus Iohannis, a semnat marți, 28 martie 2023, următoarele decrete:

– Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 6 alin. (2) din Legea nr. 361/2022 privind protecția avertizorilor în interes public (PL-x 167/20.03.2023);

– Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii nr. 535/2004 privind prevenirea şi combaterea terorismului (PL-x 710/09.11.2022).

Citeşte şi: Dana Budeanu, analiză tranşantă a societăţii româneşti la trei ani de la declanşarea pandemiei: „Omul trebuie ţinut puţin în braţe după o astfel de perioadă, nu poţi continua cu aceleaşi reguli. S-a urmărit cultivarea urii”