Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri la prezentarea raportului de activitate al DNA pe anul 2017

Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri la şedinţa de prezentare a raportului de activitate al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) pe anul 2017, potrivit agendei şefului statului.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 18:33
Preşedintele Klaus Iohannis participă miercuri la prezentarea raportului de activitate al DNA pe anul 2017

Şedinţa va avea loc la Cercul Militar Naţional începând cu ora 11,00.

DNA îşi prezintă miercuri bilanţul de activitate pe 2017, la o zi după ce procurorul şef al DNA Laura Codruţa Kovesi a fost audiată la Secţia pentru procurori a CSM în legătură cu cererea de revocare a sa formulată de ministrul Justiţiei.

„Vă informăm că în ziua de miercuri, 28 februarie 2018, ora 11:00, la Sala de Marmură a Cercului Militar Naţional din Bucureşti (str. Constantin Mile), va avea loc prezentarea Raportului anual de activitate al Direcţiei Naţionale Anticorupţie pe anul 2017”, anunţă DNA.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat marţi că nu va participa la şedinţa de bilanţ pe anul 2017 a DNA, invocând faptul că nu a primit raportul de activitate al instituţiei.

Ministrul Justiţiei anunţă că nu se va prezenta la bilanţul DNA. Raportul, trimis marţi de DNA. Toader: Şi eu îl citesc la noapte?

Secţia pentru procurori a CSM a dat aviz negativ, marţi, propunerii ministrului Tudorel Toader de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Aviz negativ din partea CSM la cererea ministrului Justiţiei de revocare a şefei DNA