Preşedintele lui Kayserispor a făcut public SALARIUL lui Marius Şumudică

Erol Bedir, preşedintele echipei Kayserispor, a dezvăluit care este salariul lui Marius Şumudică la gruparea din Turcia.

28 nov. 2017, 17:30
Preşedintele lui Kayserispor a făcut public SALARIUL lui Marius Şumudică

Erol Bedir a dezvăluit că Marius Şumudică are un salariu anual de 400.000 de euro şi a precizat că românul nu va fi despăgubit în cazul în care va fi demis, dar va trebui să plătească o anumită sumă de bani dacă va părăsi clubul.

„Salariul lui Şumudică este de 400.000 de euro pe sezon. Dacă noi decidem să renunţăm la el, nu îi plătim compensaţii. Dacă el vrea să plece, va trebui să ne dea o sumă”, a declarat Erol Bedir în presa din Turcia.

„Înainte să îl aducem pe Şumudică, am luat referinţe pozitive de la Mircea Lucescu. Şumudică a fost singurul nume de pe lista noastră. Nu am luat în calcul să îl aducem pe Zico. Cea mai importantă cerere a lui Şumudică a fost să îi găsim un profesor de limba turcă. Găseşte-mi profesor, urgent, mi-a spus”, a mai adăugat Erol Bedir.

Kayserispor a acumulat 23 de puncte în primele 13 etape din acest sezon şi se află pe locul 5, la egalitate cu Fenerbahce şi Beşiktaş, ocupantele locurile 3 şi 4. Lider este Galatasaray, cu 29 de puncte, urmată de Başakşehir, care are 27 de puncte.