Preşedintele Partidului Socialist Bulgar renunţă la FOTOLIUL de EUROPARLAMENTAR. Care este motivul

Preşedintele Partidului Socialist Bulgar şi al Partidului Socialiştilor Europeni (PES), Serghei Stanişev, va renunţa la fotoliul din Parlamentul European pe care l-a câştigat în calitate de principal candidat pe lista Coaliţiei pentru Bulgaria în alegerile europarlamentare din 25 mai, informează vineri BTA.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 14:55
Preşedintele Partidului Socialist Bulgar renunţă la FOTOLIUL de EUROPARLAMENTAR. Care este motivul

‘Rămân cu siguranţă aici, m-am decis’, le-a dat el asigurări vineri jurnaliştilor în Parlament şi a explicat că are şapte zile înainte de începerea pe 1 iulie a mandatului deputaţilor pentru a informa Parlamentul European cu privire la decizia sa.

Citeşte şi Bulgarul ales din GREŞEALĂ ştia că ajunge EUROPARLAMENTAR: TOATE BABELE te vor VOTA

‘Nu dramatizaţi chestiunea în zadar’, a mai spus el, referindu-se la informaţiile apărute în mass-media potrivit cărora deputaţi europeni aleşi, precum Stanişev şi Delian Peevski, care au afirmat că vor renunţa la locurile lor în Parlamentul European, şi-ar putea pierde de asemenea locurile în parlamentul naţional din cauza unei omisiuni în Codul Electoral bulgar.

Stanişev a afirmat de asemenea că îl va nominaliza pe Martin Schulz în calitate de preşedinte al Grupului Alianţei Progresiste a Socialiştilor şi Democraţilor din Parlamentul European, la prima reuniune a grupului.