Preşedintele PNL Slatina a demisionat din partid. E a doua demisie din filiala Olt

Preşedintele filialei PNL Slatina, Dan Codan, a demisionat vineri din partid şi a renunţat la mandatul de consilier judeţean, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
28 feb. 2014, 16:57
Preşedintele PNL Slatina a demisionat din partid. E a doua demisie din filiala Olt

Aceasta este cea de-a doua demisie din organizaţia liberală Olt, care a fost înregistrată în ultima săptămână, după plecarea directorului Centrului Judeţean pentru Conservarea Culturii Tradiţionale şi Cultural Olt, Florian Dumitrescu.

Codan a declarat, vineri, referitor la plecarea sa din partid, că tot ce poate spune este că nu are legătură cu ieşirea PNL de la guvernare. ‘Da, am demisionat astăzi. În privinţa motivelor, pot spune numai că nu am demisionat din cauza ieşirii PNL de la guvernare, deoarece eu am fost unul dintre aceia care au susţinut plecarea PNL de la guvernare’, a afirmat Dan Codan.

Acesta a spus că nu va reveni asupra deciziei de a demisiona din PNL şi a refuzat să facă alte comentarii.

În cursul acestei săptămâni a mai plecat din PNL Olt, ulterior ruperii USL, şi Florian Dumitrescu, director al Centrului Judeţean pentru Conservarea Culturii Tradiţionale şi Cultural Olt.

Dan Codan este un întreprinzător în domeniul construcţiilor şi conduce PNL Slatina din iulie 2009.

Florian Dumitrescu a făcut parte din PNL timp de peste 10 ani, perioadă în care a fost susţinut de liberali să ocupe diferite funcţii, în timpul guvernării Tăriceanu el fiind unul dintre managerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Fostul preşedinte al PNL Olt, Ioan Ciugulea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt, a comentat despre aceste demisii că ‘trebuia să întâmple şi în PNL Olt ceva’. Ciugulea, care a renunţat la preşedinţia organizaţiei judeţene liberale în vara anului trecut, a menţionat că nu intenţionează să plece din PNL.