Preşedintele PPDD la Congresul PSD: Sunt convinsă că nu dl Ponta a închis OTV VIDEO

Preşedintele PP-DD, Simona Man, invitată vineri la Congresul PSD, a declarat că preşedintele social-democraţilor, Victor Ponta, apreciază activitatea parlamentară a PP-DD, adăugând că nu acesta a închis postul de televiziune OTV.

RomaniaTV.net
19 apr. 2013, 15:14
Preşedintele PPDD la Congresul PSD: Sunt convinsă că nu dl Ponta a închis OTV VIDEO

Simona Man a transmis de la tribuna Congresului PSD „cuvântul lui Dan Diaconescu”. „Numai PP-DD vă scapă de PNL şi PC!”, a spus ea, spre amuzamentul sălii.

Man a afirmat că este preşedinte al ‘unicului şi adevăratului’ partid de Opoziţie şi a salutat Congresul celui ‘mai important’ partid de la Putere.

„Am întâlnit un reputat sociolog care mi-a spus că Dan Diaconescu este subiect de studiu în acest moment şi formaţiunea politică pe care a iniţiat-o un fenomen naţional care a atras peste un milion de români”, a spus Simona Man.

Ea a reamintit scorul obţinut de PP-DD la alegerile locale şi parlamentare, menţionând că ‘n-a pomenit întâmplător acest lucru’, deoarece în ultima perioadă ‘Victor Ponta a apreciat activitatea parlamentară a PP-DD şi chiar a preluat unele dintre iniţiativele’ acestui partid.

„Tocmai de aceea eu sunt sigură că dl Ponta n-a închis OTV-ul!”, a adăugat preşedintele PP-DD.

„N-am închis eu OTV-ul, dar nici n-o să vi-l deschid!”, a replicat premierul Victor Ponta.

El a adăugat că PSD, aflat acum la Putere, va respecta Opoziţia, după o guvernare care s-a dovedit ‘autistă’.

„Aş fi nerealist să nu recunosc impactul politic pe care partidul condus de dvs. şi de dl Dan Diaconescu l-a avut la ultimele alegeri. Mă simt cu atât mai mândru că l-am bătut în alegeri pe dl Dan Diaconescu”, a spus preşedintele PSD.