Preşedintele Ungariei a depus flori la statuia lui Marian Cozma din Veszprem

Preşedintele Ungariei, Janos Ader, a depus flori, vineri, la statuia handbalistului Marian Cozma, din faţa sălii din Veszprem.

26 apr. 2013, 12:19

Preşedintele Ungariei, care se află într-o vizită la Veszprem, a dorit să ureze succes echipei MKB Veszprem, la care a jucat şi Marian Cozma, înaintea confruntării de sâmbătă, cu THW Kiel, din Liga Campionilor. Înaintea intrării la antrenamentul echipei, Janos Ader s-a oprit câteva minute la statuia lui Marian Cozma şi a depus un buchet de flori, potrivit Mediafax.

Căpitanul de la MKB Veszprem, Nagy Laszlo, i-a oferit cadou un tricou de joc şi l-a invitat pe preşedintele Ader la partida de sâmbătă, din returul sferturilor de finală. „Fetele de la Gyor s-au calificat în finala Ligii Campionilor, acum e rândul vostru”, le-a transmis Janos Ader handbaliştilor.

În urmă cu 15 zile, fanii echipelor Gyor ETO şi Oltchim Râmnicu Vâlcea au depus şi ei flori şi au aprins lumânări la statuia lui Marian Cozma, înaintea meciului retur din semifinalele Ligii Campionilor.

Marian Cozma a fost înjunghiat mortal, în 8 februarie 2009, într-o discotecă din oraşul unde juca, în altercaţie fiind implicaţi şi alţi doi coechipieri, sârbul Zarko Sesum şi croatul Ivan Pesici.