Preşedintele Ungariei, în vizită privată în secuime

Președintele Ungariei, Ader Janos, care se află într-o vizită privată în țara noastră, a sosit luni după-amiază în municipiul Sfântu Gheorghe. În cursul serii, împreună cu soția sa, a asistat la spectacolul 'Hamlet' al Teatrului maghiar 'Tamasi Aron' din Sfântu Gheorghe, nominalizat la cinci premii UNITER.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 21:39
Preşedintele Ungariei, în vizită privată în secuime

La intrarea în teatru au fost întâmpinați de directorul instituției, regizorul Bocsardi Laszlo, de președintele Consiliului Județean Covasna, Tamas Sandor, de primarul și viceprimarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad și Sztakics Eva, precum și de numeroși spectatori.

Președintele Ungariei va vizita marți Muzeul Național Secuiesc din Sfântu Gheorghe, Muzeul etnografic în aer liber din Cernat și municipiul Târgu Secuiesc, unde va depune o coroană la monumentul revoluționarului pașoptist Gabor Aron, născut în județul Covasna în urmă cu 200 de ani.

Spectacolului ‘Hamlet’, prezentat luni seară cu titrare în limba română, a fost nominalizat pentru la cinci categorii ale premiilor UNITER, ce se vor desfășura în 28 aprilie, la Palatul Culturii din Târgu Mureș.