Preşedinţi cu note slabe la şcoală. Băsescu şi Antonescu nu au excelat la învăţătură

Unul mediocru şi altul repetent. Aşa erau la şcoală preşedintele suspendat Traian Băsescu şi cel interimar, Crin Antonescu.

RomaniaTV.net
23 iul. 2012, 18:07
Preşedinţi cu note slabe la şcoală. Băsescu şi Antonescu nu au excelat la învăţătură

Traian Băsescu nu a fost niciodată premiant. Nici la şcoala generală, nici la liceu si cu atât mai puţin în facultate.

Nota 4 era una destul de intalnita in carnetul sau. Băsescu avea medii de 5 şi 6 la Română şi Geografie, dar asta nu l-a împiedicat să fie absolvent al Institutului de Marină. Materiile la care excela preşedintele suspendat în liceu erau, se pare, muzica şi desenul. În 2005, preşedintele suspendat spunea că nu a luat niciodată premiu până în clasa a XII-a.

În campania pentru prezidenţiale din 2009, Crin Antonescu şi Traian Băsescu s-au contrat pe tema educaţiei fiecăruia. „Ştiu că sunteţi un om cadru didactic de meserie. Aţi fost bibliotecar…mapa v-a greşit…muzeograf…Nu e timpul trecut”, i-a spus Băsescu actualului preşedinte interimar, în cadrul unei dezbateri televizate.

Crin Antonescu a fost şi el un elev mediocru, dar marile lui probleme au fost în timpul facultăţii, când a repetat 2 ani de studiu. El spunea, în urmă cu ceva vreme, că a ales să fie repetent tocmai pentru a evita o repartiţie la ţară, în detrimentul oraşului său natal Tulcea.