Presupus violator, arestat după ce a fost găsit de poliţişti ascuns în podul unei case părăsite

Un tânăr de 24 de ani din Vaslui, căutat de poliţişti pentru că era acuzat că a bătut şi violat o femeie în liziera unei păduri, a fost arestat preventiv, luni, după ce a fost găsit ascuns în podul unei case părăsite din localitatea Pârveşti.

RomaniaTV.net
18 feb. 2013, 19:19
Presupus violator, arestat după ce a fost găsit de poliţişti ascuns în podul unei case părăsite

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, femeia de 69 de ani a fost bătută şi apoi violată de Andrei Serafim în cursul nopţii de 15 spre 16 februarie, într-o lizieră de la marginea localităţii Pârveşti, după care tânărul a dispărut fără urmă.

  În ziua premergătoare violului, Andrei Serafim a băut împreună cu fiii victimei în casa acesteia, iar la un moment dat a plecat la un vecin ca să mănânce. Ulterior, tânărul a revenit, găsind-o pe femeie singură în curtea locuinţei.

„Autorul a obligat-o pe victimă să meargă împreună într-o lizieră de la marginea satului, la aproximativ 70 de metri de casă. După ce a lovit-o peste faţă, tânărul a forţat-o pe femeie să întreţină relaţii sexuale cu el”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ştraub.

A doua zi, unul dintre fiii bătrânei a reclamat la numărul de urgenţă 112 abuzurile fizice şi sexuale la care a fost supusă mama sa, poliţiştii declanşând acţiunile de căutare ale tânărului de 24 de ani.

După o zi de scotociri, Andrei Serafim a fost găsit ascuns în podul unei locuinţe părăsite din Pârveşti, aparţinând unei rude de-a acestuia.

Ridicat de către poliţişti, tânărul a fost prezentat instanţei de către procurorul de caz, cu propunerea de arestare preventivă.

Magistraţii Judecătoriei Vaslui au emis pe numele lui Andrei Serafim mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de viol.