Presupusa amantă a lui Reghecampf, mesaj care lasă loc de interpretări

Numele Florentinei Raiciu a stat, în ultima vreme, pe buzele tuturor, în contextul relaţiilor extraconjugale ale lui Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, tânăra pare să aibă viaţa ei, departe de cea a antrenorului Universităţii Craiova.

08 oct. 2021, 16:37
Presupusa amantă a lui Reghecampf, mesaj care lasă loc de interpretări

Presupusa amantă a lui Reghecampf a avut parte, recent, de o vacanţă de vis în Paris, potrivit postărilor de pe reţelele sociale. Dar printre numeroasele fotografii din vacanţă, Florentina a strecurat şi una reprezentând un pahar pe care este scris un mesaj: „Te iubesc„. Atât, scurt şi cuprinzător.

Deşi zvonurile se înteţesc, Anamaria Prodan neagă că ar avea de gând să divorţeze de Laurenţiu Regehcampf.

Nu e niciun divorţ”, a fost categorică impresara.

Citeste si Acuzaţii dure la adresa lui Laurenţiu Reghecampf: „Să își vadă de amantele lui prostituate”

Întrebată, recent, despre motivul pentru care a petrecut mai mult timp singură în Dubai în timp ce soţul ei era la Craiova, aceasta a explicat că distanţa fizică dintre ei există dintotdeauna.

Noi întotdeauna am fost aşa, noi trebuie să ne împărţim, pentru că avem patru copii. Sinceră să fiu, cred că ne-am plictisit să dăm întotdeauna socoteală. Fiecare în ţara asta îşi permite să vorbească orice„, a precizat Anamaria Prodan.

Cine este Florentina Raiciu

Floretina Raiciu este fotomodel. Cariera ei a început acum nouă ani de zile, când a fost asistenta artistului Alex Velea, pe vremea când partenerul Antoniei prezenta o emisiune la National TV.

Ea a pozat de cinci ori pentru celebra revistă pentru bărbați Playboy, iar numele ei a devenit răsunător atât în România, cât și peste hotare. În 2013, a fost votată cea mai senzuală apariție de pe coperta revistei. A apărut în cadrul emisiunii „Splash! Vedete la apă!” de pe Antena 1 și a obținut un rol de asistentă TV în cadrul matinalului de la Antena Stars.

Presupusa amantă a lui Reghecampf, scoasă din minţi de Adrian Mititelu Jr.

Laurenţiu Reghecampf a fost acuzat acum de Adrian Mititelu Jr. că ar avea mai multe amante! La scurt timp, Florentina Raiciu a postat pe reţelele de socializare un mesaj care lasă loc de interpretări.

Dacă toţi merg spre est, iar eu am decis să merg spre vest, înseamnă că aşa simt. Asta e cea mai mare comoară a omului, curajul acolo de a merge acolo unde îşi doreşte, nu unde îi dictează societatea”, este mesajul postat de Florentina Raiciu.

Citeste si Anamaria Prodan, declarație copleșitoare pentru Laurențiu Reghecampf: „Te iubesc până la sfârșit și după”


loading...