Presupusa amantă a lui Reghecampf poartă acelaşi model de verighetă ca Anamaria Prodan. Reacţia impresarei: „O copie ieftină. Dar eu sunt Anamaria Prodan şi e greu să fii ca mine”

Presupusa amantă a lui Reghecampf a fost văzută purtând acelaşi model de verighetă ca Anamaria Prodan. Provocată să explice cum vede ea această situaţie, impresara a spus că, probabil, femeia cu care Reghe a fost văzut în Deltă nu vrea decât să o copieze, "să se apropie la măcar un milimetru din tot ceea ce înseamnă Anamaria Prodan".

19 iul. 2021, 11:15
Presupusa amantă a lui Reghecampf poartă acelaşi model de verighetă ca Anamaria Prodan. Reacţia impresarei: „O copie ieftină. Dar eu sunt Anamaria Prodan şi e greu să fii ca mine”
Sursa FOTO: Playsport.ro

Presupusa amantă a lui Reghecampf poartă acelaşi model de verighetă ca Anamaria Prodan. Impresara nu se simte, însă, jignită sau umilită de acest lucru şi este de părere că femeia respectivă nu îşi doreşte decât să o imite. Aceasta a declarat, pentru Playsport.ro că oricine încearcă să o imite nu este decât o copie ieftină: „Eu nu aș face niciodată așa ceva, dar eu sunt Anamaria Prodan și e greu să fii ca mine„.

Presupusa amantă a lui Reghecampf poartă acelaşi model de verighetă ca Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este de părere că femeile care apar lângă soţul ei sunt doar în căutare de faimă.

Eu nu cred în coincidențe și nu știu cine este această fată. Cine sunt eu în această în această societate? Sunt unul dintre cei mai mari luptători, o femeie cu o dârzenie și o mândrie ieșită din comun. Un om cu o dragoste pentru soț cum puțini bărbați trăiesc. Eu cred că atunci când presa aduce în lumina reflectoarelor o astfel de femeie, eu, Anamaria Prodan, trebuie să ignor. Cine este Florentina Raiciu? Sau Corina Gură de aur ca să vorbesc eu despre ele?

Citeste si Anamaria Prodan a răbufnit: „Mă rog să-și revină, nu vreau să divorțez. Eu nu sunt nici prostituată, nici swingeriță”

Eu știu tot și nu îmi rămâne decât să trag singură  niște concluzii. Că toate aceste femei care apar pe lângă numele lui Reghe nu vor decât faimă. Că na, nu vorbești că te plimbi la brațul oricărui bărbat, nu e nea Gigel Geamantan, este Laurențiu Reghecampf”, a spus impresara pentru sursa citată.

Reacţia impresarei: „O copie ieftină. Dar eu sunt Anamaria Prodan şi e greu să fii ca mine”

Anamaria Prodan consideră că este unică şi că toate femeile care încearcă să se apropie de Reghe copiind-o nu se pot bucura decât de o faimă trecătoare.

„Probabil că această femeie își dorește încă de când era mică să se apropie la măcar un milimetru din tot ceea ce înseamnă Anamaria Prodan. Poate că este fanul meu. Ar trebui să mă deranjez și să întorc privirea către așa ceva? 

Păi, o femeie inteligentă copiază originalul atât de ostentativ? Trebuie să fii și creativ, ca să nu rămâi mereu copia ieftină. Eu nu aș face niciodată așa ceva, dar eu sunt Anamaria Prodan și e greu să fii ca mine. Sunt lucruri pe care femeia asta să zicem că le-ar putea face și ar câștiga un pas de teren. Dar cât ține? Oare cât ține o gură caldă de aur, de platină, de argint, de canal? Probabil… 15 minute de conversație?”, a explicat impresara.

Citeste si Anamaria Prodan, dezvăluiri fără perdea despre infidelitatea lui Reghe: „Încerc să fiu bine. E o perioadă trecătoare, pe mine nu mă doboară nimic”