Presupusa iubită a lui Putin, apariție rară în public! Alina Kabaeva i-a surprins pe jurnaliști. Ce a spus despre Rusia

Alina Kabaeva, presupusa iubită a lui Vladmir Putin, a fost prezentă la inaugurarea unui centru de gimnastică din Soci, vestul Rusiei. Fosta gimnastă a refuzat să vorbească despre războiul declanșat de Putin în Ucraina, însă a făcut declarații despre Rusia.

05 dec. 2022, 17:03
Presupusa iubită a lui Putin, apariție rară în public! Alina Kabaeva i-a surprins pe jurnaliști. Ce a spus despre Rusia

Alina Kabaeva, 39 de ani, fostă campioană olimpică la gimnastică, a ținut sâmbătă un discurs la inaugurarea unui centru de gimnastică din Soci, vestul Rusiei. Kabaeva, despre care se speculează că formează un cuplu cu președintele rus, n-a spus un cuvânt despre războiul din Ucraina sau despre Vladimir Putin, potrivit tabloidului britanic Daily Mail.

Citiți și: FOTO Iubita lui Putin, fotografiată în Moscova. Unde a fost văzută Alina Kabaeva

Frumoasa rusoaică este femeia despre care se spune că i-a fost amantă lui Vladimir Putin în ultimii ani și i-a dăruit patru copii.

În acest an, Alina Kabaevaa fost văzută în public de mai puțin de șase ori, ultima dată fiind în septembrie, așa că apariția de sâmbătă a fost catalogată ca fiind o apariție rară.

Deși jurnaliștii se așteptau să fie mai deschisă în declarații, Alina Kabeva a evitat să vorbească despre războiul pe care Putin l-a declanșat în Ucraina și a ales să nu scoată nici măcar un cuvânt despre Putin și nici despre starea lui de sănătate.

Ce a spus Alina Kabaeva despre Rusia

În schimb, fosta campioană a ținut să precizeze că Rusia este o țară plină de oportunități pentru sportivii care vor să facă performanță.

Prezentă la evenimentul fastuos de la Soci, Kabaeva a preluat cuvântul și le-a transmis gimanstelor că „imposibilul poate fi posibil”.

„Când eram la gimnastică, nici nu puteam să visez la astfel de condiții, cum sunt în noul centru de antrenament sportiv. Dar, în viață, imposibilul este posibil. Rusia este o țară cu mari oportunități”, a declarat Alina Kabaeva, potrivit publicației Metro.

În contextul invaziei Rusiei în Ucraina și mai ales că este apropiată a preşedintelui rus, Alina Kabaeva se află pe lista cu sancţiuni a UE, SUA şi Marii Britanii.

Fosta sportivă și președintele Rusiei s-au cunoscut în 2004, după ce Kabaeva a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, iar din 2008 cei doi ar avea o relație, însă foarte puțină lume știe adevărul, având în vedere secretomania în care este învăluită viața personală a lui Vladimir Putin (69 de ani).

Citiți și: SUA ia noi măsuri împotriva amantei lui Putin, Alina Kabaeva: „Ne vom asigura că sunt traşi la răspundere pentru războiul care a costat nenumărate vieţi”