Presupusul iubit al Alexandrei Stan, acuzat de violență fizică. Bianca face dezvăluiri uluitoare: „În momentul de față am vânătăi”

Presupusul iubit al Alexandrei Stan, acuzat de violență fizică. Bianca, fostă concurentă a emisiunii Bravo, ai stil! și asistentă tv la Antena Stars, a declarat că artista s-a băgat în relația ei și i-a furat iubitul.

29 nov. 2022, 18:04
Presupusul iubit al Alexandrei Stan, acuzat de violență fizică. Bianca face dezvăluiri uluitoare: „În momentul de față am vânătăi”
Presupusul iubit al Alexandrei Stan, acuzat de violență fizică

Presupusul iubit al Alexandrei Stan, acuzat de violență fizică. Bianca Alexandra a făcut noi dezvăluiri despre relația de doi ani pe care a avut-o cu Diego. Bărbatul ar fi agresat-o de mai multe ori și în prezent are vânătăi pe corp, deoarece artistul în vârstă de 41 de ani a lovit-o după ce s-au certat. Totodată, acesta are cazier din același motiv, în Miami, iar blondina se gândește serios să obțină un ordin de restricție împotriva lui.

Citește și: Alexandra Stan a ajuns pe patul de spital. Cântăreaţa şi-a anulat un concert: „Mă simt foarte rău”

Presupusul iubit al Alexandrei Stan, acuzat de violență fizică

El nu cred că m-a iubit vreodată, îl văd ca pe un om oportunist. Până și în momentul de față am vânătăi pe corp. Da (n.r a agresat-o). Are cazier în Miami pentru violență domestică în ceea ce mă privește pe mine. Nu este doar o singură tentativă. Are nenumărate.

A fost și un fel de manipulare psihologică în tot timpul acesta. El are 41 de ani, eu am 24. Maturitatea vârstei își spune cuvântul în cazul lui și n-am avut suficientă experiență să pot să iau niște decizii. Sincer, mă gândesc să obțin un ordin de restricție.

El, efectiv, nu avea unde să locuiască. Nu avea cu ce să-și plătească mâncarea, hainele, transportul, absolut nimic. Eu am fost persoana care avea grijă de el. El nu făcea nimic. Singura lui ocupație era să se ducă din când în când la studio să se mai distreze cu prietenii lui…și cu Alexandra, probabil și să se ducă sală și să stea să se certe cu mine. Astea erau cele trei ocupații ale lui, a povestit Bianca Alexandra la Antena Stars.

Bianca tot este dezamăgită de Alexandra Stan, pe care susține că a admirat-o mulți ani. Tânăra a aflat despre presupusa relație dintre artistă și fostul său partener după ce a văzut în telefonul acestuia mesajele dintre cei doi.

Eu consider că atunci când doi oameni au o relație, o altă femeie nu ar trebui să se bage până când lucrurile nu sunt clar stabilite între cei doi. Mai exact, s-a aprins telefonul fostului meu și iubit și, acolo, foarte multe mesaje și videoclipuri cu Alexandra Stan, în care amândoi menționează că le este dor unul de celălalt, faptul că vor să se vadă.

El chiar a devenit posesiv, un pic gelos, pentru faptul că ea nu-i răspunde la telefon. Eu am observat foarte multe schimbări în comportamentul lui în ultima vreme. Nici înainte nu avea un comportament extraordinar, dar acum nu înțelegeam ce se întâmplă. Sunt un pic dezamăgită pentru că eu chiar am apreciat-o și admirat-o pe Alexandra mulți ani”, a mai declarat Bianca.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a afirmat că a încercat să ia legătura cu Alexandra Stan după cele întâmplate. „I-am dat niște mesaje vocale la care nu știu dacă vă răspunde sau nu. Ea oricum își exprima foarte clar în toate mesajele lor de pe Instagram că îi este dor de el, că vrea să aibă o relație cu el. Fel și fel de mesaje pe care eu le-am văzut”, a mai susținut Bianca.