Alexandra Stan a ajuns pe patul de spital. Cântăreaţa şi-a anulat un concert: „Mă simt foarte rău”

Recent, Alexandra Stan a ajuns pe patul de spital după ce s-a simţit foarte rău înaintea unui concert. Cântăreaţa a fost nevoită să îşi anuleze participarea la un festival din Ungaria din cauza unei infecții.

06 iun. 2022, 11:49
Alexandra Stan a ajuns pe patul de spital. Cântăreaţa şi-a anulat un concert: „Mă simt foarte rău”
Alexandra Stan a ajuns pe patul de spital

Alexandra Stan a ajuns pe patul de spital. Vedeta apucase deja să ajungă în țara vecină când i s-a făcut rău, dar nu s-a putut pune pe picioare în timp util, pentru a ajunge pe scenă. Şi-a cerut scuze fanilor, printr-un mesaj pe Instagram.

Citeşte şi: Alexandra Stan, fără inhibiţii pe Instagram. Ce a răspuns artista la întrebarea „De câte ori faci dragoste pe săptămână?”

Alexandra Stan a ajuns pe patul de spital

,,Mă simt foarte rău. Gâtul meu este foarte umflat, abia vorbesc. Am febră. Sper să mă odihnesc puțin în mașină și apoi la hotel. Mă întristează că nu voi putea susține concertul în seara asta, pentru că am o infecție la amigdale și febră. Azi am fost la spital aici în Szeged și personalul medical mi-a recomandat să mă odihnesc și să urmez tratamentul. Îmi cer scuze pentru neplăcere”, le-a mărturisit Alexandra Stan fanilor, pe rețelele de socializare.

Alexandra Stan a dezvăluit public că, în trecut, a avut două tentative de suicid. Artista în vârstă de 32 de ani a fost autoarea unei confesiuni dureroase în podcastul „Fain & Simplu’, găzduit de Mihai Morar, pe YouTube. Printre altele, ea a recunoscut că, în urmă cu mai mulți ani, a încercat să-și ia viață. Atunci, ea nu mai găsea niciun motiv ca să trăiască, însă, din fericire, gândurile i s-au limpezit.

Acum nouă ani, în 2013, managerul Alexandrei Stan de la acea vreme, Marcel Prodan, a transmis pe Facebook că artista a fost implicată într-un accident rutier. A doua zi, însă, cântăreața a susținut public că „accidentul a fost o invenție’.

În plus, tot la acea vreme, Alexandra Stan i-a adus o serie de acuzații grave lui Marcel Prodan, managerul ei de atunci. Cântăreața a susținut că bărbatul ar fi bătut-o atât de tare, încât, din cauza loviturilor pe care le-ar fi încasat, a ajuns în spital. „Managerul meu m-a bătut până m-a băgat în spital’, mai spunea Alexandra Stan atunci.