Răsturnare de situaţie. Presupusul ucigaş al celor două femei din Satu Mare, reţinut de procurori. Era un recidivist eliberat

Presupusul ucigaş al celor două sătmărence a fost reţinut de procurori.

12 dec. 2019, 10:15
Răsturnare de situaţie. Presupusul ucigaş al celor două femei din Satu Mare, reţinut de procurori. Era un recidivist eliberat

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare au decis reținerea unui suspect în cazul dublei crime de la Bârsău, în care două femeie, de 54 și 63 de ani, și-au pierdut viața, scrie presasm.ro. Este vorba despre Marin P., în vârstă de circa 45 de ani, un recidivist periculos.

Citeşte şi Descoperire macabră într-o casă din Satu Mare. Două femei au găsite fără suflare. Motivul crimelor este uluitor

Marin P. a fost încarcerat după ce și-a bătut crunt soția, fiind condamnat pentru tentativă de omor. Solicitarea pentru liberare a fost depusă în luna mai a anului trecut, bazându-se pe condițiile oferite de legea recursului compensatoriu. În aceeași lună a ieșit de pe porțile Penitenciarului.

Potrivit informațiilor PresaSM, după ce a fost pus în libertate, bărbatul a fost plecat la muncă în străinătate, unde ar fi lucrat chiar cu rudele unei dintre victime, F. Ana. Acesta s-a întors recent acasă.

Reamintim faptul că cei doi vânzători ambulanți reținuți marți de polițiști au fost lăsați liberi în această dimineață. Bărbații au declarat pentru PresaSM că s-au aflat la locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Declarațiile făcute de cei doi coincid cu ceea ce au povestit localnicii și rudele victimelor în seara zilei de marți.

Vecinii au declarat că cele două femei au fost găsite una peste alta, acoperite cu o pătură. Rudele familiei au precizat că au încercat în repetate rânduri să intre în casă, dar ușile au fost încuiate.