Preţ carburanţi 14 iunie 2022. Benzina s-a scumpit de nouă ori în tot atâtea zile. Cel mai bun preţ pentru motorină

Preţul carburanţilor continuă să crească de la o zi la alta spre nemulţumirea românilor. Litrul de benzina a depăşit 8.5 lei, în timp ce motorina a sărit de 9 lei per litru în Bucureşti.

14 iun. 2022, 13:02
Preţ carburanţi 14 iunie 2022. Benzina s-a scumpit de nouă ori în tot atâtea zile. Cel mai bun preţ pentru motorină

Preţ carburanţi 14 iunie 2022. Protestul față de scumpirea carburanților ia amploare. Șoferii anunță că miercuri vor protesta în Piaţa Victoriei, la Guvern, și vor să blocheze instituții-cheie. Cel mai mare protest va fi însă la finalul lunii.

Benzina standard se vinde marţi cu preţuri cuprinse între 8,51 lei la o staţie Lukoil Chitila şi 8.62 la Petrom în Dorobanţi, potrivit monitorulpreturilor.ro.

Citeşte şi: Săptămâna decisivă pentru modificările la Codul Fiscal. Adrian Câciu: Taxa de solidaritate va merge la sănătate și educație

Preţurile pentru un litru de benzină premium în Bucureşti variază între 8.67 lei la o staţie Lukoil din zona Preciziei şi 9.21, tot la o staţie Lukoil din zona Chitila.

Motorina standard se vine marţi, 14 iunie 2022, cu preţuri cuprinse între 9.09 la o staţie Lukoil din zona Orhideelor şi 9.17 la o staţie Petrom.

Motorina premium se vine în Bucureşti cu preţuri cuprinse între 9.07 lei per litru la Lukoil Orhideelor şi 9,53 lei la Petrom.

Citeşte şi: Bani pentru panouri fotovoltaice în agricultură şi producţie. Marcel Ciolacu: „Vom avea suficiente alimente la preţuri accesibile pentru toţi românii”