Preț carburanți 22 mai 2023. Unde alimentezi cu cea mai ieftină benzină în București

Autoturismele ecologice au ajuns, în România, la o cotă de piaţă de 20,4%, la finele primelor patru luni din 2023. Cele mai multe mașini merg însă cu benzină și motorină.

22 mai 2023, 13:25
Preț carburanți 22 mai 2023. Unde alimentezi cu cea mai ieftină benzină în București
Preţ benzină şi motorină. Sunt veşti bune pentru şoferi

Preț carburanți 22 mai 2023. Prețurile au crescut ușor față de cele practicate în stații săptămâna trecută. Astfel, atât benzină, cât și motorina standard se vând luni cu 3 bani mai mult pe litru față de finalul săptămânii trecute.

Cea mai ieftină benzină din România se vinde luni în județul Timiș, la stația Lukoil din localitatea Cenad. Prețul este de 6.36 lei pe litru.

În ceea ce privește preț motorina, cel mai bun preț pentru motorina standard este de 6.39 lei și îl găsiți în județul Giurgiu, la stația MaximCoLtd din Clejani.

Cel mai bun preț la GPL este de 3.76 lei și se găsește la mai multe stații din București.

Citește și: Decontul Schengen pentru austrieci: Guvernul a amânat extinderea concesiunii cu OMV, care poate pierde licenţa de exploatare

 

Preț carburanți 22 mai 2023. Unde găsești cea mai ieftină benzină în București

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București este de 6.37 lei și se vinde la stațiile Lukoil din Sectorul 1.

Cel mai mic preț pentru motorina standard din București este luni de 6.43 lei și îl găsiți la stația Petrom din Sectorul 5.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este azi e de 3.76 lei și îl găsiți la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV din Capitală.

Citește și: Maşina lui Kirill, implicată într-un grav accident în centrul Moscovei. Limuzina Patriarhului a fost făcută praf VIDEO

 

Preț carburanți 22 mai 2023 în Timișoara 

Cel mai mic preț benzină: 6.38 lei / litru

Cel mai mic preț motorină: 6.46 lei / litru

Cel mai pic preț GPL: 3.79 lei