Preț carburanți 23 mai. Vești bune pentru șoferii mașinilor diesel. Când a ajuns să coste litrul de motorină în București

Prețul motorinei standard în benzinăriile din București continuă să scadă. Șoferii de mașini diesel au ajuns să plătească prețuri apropiate de benzină, lucru care nu s-a mai întâmplat de mai bine de un an de zile.

23 mai 2023, 10:01
Preț carburanți 23 mai. Vești bune pentru șoferii mașinilor diesel. Când a ajuns să coste litrul de motorină în București

Preț carburanți 23 mai. Stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București a afișat la data de 23 mai 2023 un preț de 6.43 lei pentru un litru de benzină standard. Litrul de motorină standard se vinde marți cu 6,45 lei.

Citește și: Programul Casa Verde Fotovoltaice 2023. Bugetul pentru regiunea București – Ilfov s-a epuizat în 9 minute

Cea mai ieftină benzină standard se vinde marți, 23 mai, în București la mai multe stații Luk Oil. Prețul pentru litrul de benzină standard este de 6.37 lei. Cel mai mare preț este practicat de MOL, 6.57 lei litrul de benzină standard.

Bemzina premium se vinde cu prețuri cuprinse între 6.84 lei și 7.22 lei pe litru.

Citește și: Un nou tip de vouchere. Marcel Boloş vine cu vestea bună de la Bruxelles

Cea mai ieftină motorină standard se vinde marți, 23 mai, în București, la o stație Petrom din Str. Dr. Herescu Petre. Prețul este de 6.43 lei. Litrul de motorină premium se vinde marți cu prețuri între 6.79 lei și 7.05 lei, conform peco-online.ro.