Prețul cerut de ANAF pentru un apartament de 3 camere i-a înfuriat pe unii români: ”Ofer 300.000 de euro”

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a scos la vânzare un apartament cu 3 camere situat în municipiul Brașov, însă prețul afișat nu a fost unul pe placul tuturor internauților.

12 mai 2023, 10:00
Prețul cerut de ANAF pentru un apartament de 3 camere i-a înfuriat pe unii români: ”Ofer 300.000 de euro”

Apartamentul scos la vânzare de Fisc este situat într-o poziție excelentă. Mai exact, în zona Centrului Nou al orașului de sub Tâmpa. Într-un anunț postat pe Facebook, ANAF-ul informează că imobilul are 3 camere, bucătărie, baie, debara şi un grup sanitar.

Acest apartament are o suprafață totală de 77,83 mp. Potrivit Direcţiei Generale Regională a Finanțelor Publice Braşov, prețul cerut pentru locuință este de 349.436 lei, fără TVA, undeva la 70.000 de euro, scrie Fanatik.

Cum se întâmplă de cele mai multe ori când astfel de anunțuri apar în social-media, oamenii au fel și fel de reacții. Postarea ANAF a stârnit numeroase comentarii ironice. Unii au fost nemulțumiți de preț: ”Ofer 300.000 euro pe el plus un Bentley Continental cadou ANAF-ului pentru oferta”, a scris un utilizator.

Citește și: Ce pensie primesc românii care au lucrat în străinătate. Cine poate beneficia de un astfel de venit și cum se calculează

La polul opus, au fost şi oameni care au apreciat anunțul și implicit prețul cerut. ”Unde în Brașov? Prețul este ok, dar depinde de zonă”, a scris o altă persoană. Licitația pentru acest apartament se va face pe 8 iunie.

Mai devreme, pe 24 mai, Direcția generală executări silite cazuri speciale, prin Serviciul executări silite cazuri speciale regional Galați, organizează o licitație pentru un apartament 3 camere + dependințe + balcon. Prețul de pornire al licitației este de 320.770 lei (fără TVA).

Anunțurile de vânzare ANAF vin cu informații extrem de importante pentru cei interesați să achiziționeze astfel de imobile. Cetățenii trebuie să știe că, până la termenul licitației, trebuie să prezinte oferte de cumpărare.

Citește și: Marius Budăi, anunţ despre pensiile speciale şi solicitările Băncii Mondiale: „Nu e vorba de tăieri, e vorba de a rezolva jalonul”