Prețuri mici la biletele oferite de concurența Blue Air, pe fondul situației de criză de la compania românească

Concurenții profită din plin de criza de la Blue Air. Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat tarife speciale pentru românii afectați de anularea zborurilor spre și dinspre România. 

07 sept. 2022, 10:16
Prețuri mici la biletele oferite de concurența Blue Air, pe fondul situației de criză de la compania românească

Anunțul a fost făcut de Wizz Air miercuri dimineață, 7 septembrie, printr-o comunicat de presă.

„Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere și cea mai sustenabilă din Europa, anunță tarife speciale pentru clienții Blue Air”, a transmis compania din Ungaria.

Tarifele la Wizz Air pleacă de la 50 de euro, la compania low-cost.

„Pasagerii afectați pot rezerva acum bilete pe zboruri Wizz Air cu tarife începând de la 49.99 EUR folosind codul rezervării Blue Air. Rezervările pot fi efectuate prin intermediul paginii Wizz Air pentru tarife speciale”, au mai transmis maghiarii.

Prețurile sunt valabile pentru anumite rute, în limita locurilor disponibile. Pasagerii pot beneficia de reduceri la Wizz Air folosind primele 6 caractere a codului de rezervare pentru zborurile anulate de Blue Air.

 

Probleme grave pentru Blue Air. TAROM intervine

 

Compania românească Blue Air a făcut marți, 6 septembrie, un anunț teribil: a anunțat toate zborurile, până în data de 12 septembrie.

Pe fondul crizei fără precedent, Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, a anunțat că Guvernul se va ocupa de transportul românilor afectați, prin intermediul TAROM. Executivul va aloca suma de 5 milioane de lei către compania de stat.

Ministerul de Externe a transmis, marţi seară, detalii despre modul în care cetăţenii români afectaţi de suspendarea zborurilor Blue Air pot să contacteze autorităţile. MAE precizează că, în cazul grupurilor de turişti, este recomandat ca o singură persoană să contacteze personalul consular.