Prețuri pentru toate buzunarele pe litoralul românesc. Cât costă o ciorbă de burtă la împinge tava, în Eforie Nord

Românii au luat cu asalt litoralul, iar prețurile sunt, la început de sezon estival, accesibile pentru toate buzunarele. Cât costă o ciorbă de burtă în Eforie Nord.

27 iun. 2023, 16:47
Prețuri pentru toate buzunarele pe litoralul românesc. Cât costă o ciorbă de burtă la împinge tava, în Eforie Nord
Cât costă o ciorbă de burtă în Eforie Nord

Cât costă o ciorbă de burtă pe litoral. După luni de muncă, stres și griji cotidiene, românii se gândesc să plece la mare, într-o binemeritată vacanță. Stațiunile au fost pline ochi încă din primele zile ale sezonului estival.

Mulți caută cea mai bună variantă atunci când vine vorba de preț și confort, dar, în același timp, și puțină eleganță, pentru a face sejurul să fie cât mai plăcut.

Citește și: Reacția unui celebru tiktoker când încearcă ciorbă de burtă pentru prima dată: „Sigur sunt calamari”

Pentru cî ne aflăm într-o perioadă în care prețurile au explodat, mulți români sunt foarte atenți la bugetul alocat pentru o vacanță. Chiar dacă aleg să se relaxeze câteva zile la malul mării, nu aruncă cu bani pe tot felul de distracții costisitoare. Turiștii au învățat să facă mult din puțin și se descurcă așa cum pot, în raport cu veniturile l0r.

De exemplu, la un restuarant cu autoservire din Eforie Nord coada de clienți este una impresionantă. Turiștii pot mânca aici ieftin și bun.

Cu toate astea, sunt și români care consideră că prețurile sunt mult prea mari, și că în stațiunile din Bulgaria costurile sunt mai mici, iar condițiile mai bune.

La restaurantul de tip „împinge tava” din Eforie Nord prețurile sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, un mic costă 5 lei, porția de 100 de grame de cârnați este de 15 lei, iar o ceafă de porc la grătar costă 18 lei.

Citește și: Care este cea mai scumpă staţiune de pe litoralul românesc. Parcarea, şezlongul şi shaorma te vor jefui de bani!

Pentru o porți de 5 crispy de pui turiștii trebuie să scoată din buzunar 25 de lei, iar un piure de cartofi costă 11 lei. Nici ciorbele nu sunt atât de scumpe:

  • ciorbă de burtă – 19 lei;
  • ciorbă de văcuță – 18 lei;
  • ciorbă de pui a la grec – 17 lei;
  • ciorbă de perișoare;

Potrivit gandul.ro, coada care se formează la acest restaurant este mereu uriașă, ceea ce înseamnă că, pe lângă prețurile accesibile, și gustul preparatelor este pe placul turiștilor.