Preţuri promoţionale pentru bilete la concertul trupei britanice Mungo Jerry, de marţi până duminică

Biletele pentru concertul trupei britanice Mungo Jerry, care va avea loc, în premieră în România, pe 25 ianuarie, în Hard Rock Cafe din Bucureşti, vor fi vândute la preţuri promoţionale de marţi până duminică.

RomaniaTV.net
07 ian. 2013, 21:22
Preţuri promoţionale pentru bilete la concertul trupei britanice Mungo Jerry, de marţi până duminică

Legendarul rocker britanic Ray Dorset, a cărui identitate muzicală este sinonimă cu existenţa formaţiei Mungo Jerry, aduce în premieră la Hard Rock Cafe hitul „In The Summer Time”, informează un comunicat al organizatorilor.

De marţi până duminică, toţi cei care vor să ia parte la întâlnirea cu trupa ce a scris o pagină importantă în istoria muzicii au şansa să achiziţioneze bilete la preţuri speciale: doar în perioada menţionată, biletele la categoria I (loc la masă) se găsesc la preţul de 80 de lei, iar biletele din categoria a II-a (fără loc, în faţa scenei) se comercializează la preţul de 50 de lei. În promoţie nu au fost incluse şi biletele din categoria VIP, care se vor comercializa în continuare la preţul de 400 de lei.

Lansat în 1970 de trupa britanică de rock Mungo Jerry, hitul „In The Summer Time” s-a vândut în peste 6 milioane de exemplare în primele şase luni de la apariţia pe piaţă, iar până în prezent a înregistrat peste 30 de milioane de unităţi vândute, devenind astfel cel mai ascultat cântec estival al tuturor timpurilor.

În decursul vremii, trupa Mungo Jerry – care îmbină sonorităţile rock, pop, blues, boogie şi skiffle într-un melanj versatil şi cuceritor – a urcat pe aceeaşi scenă cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat şi Free.

Britanicii vor cânta în premieră în România pe 25 ianuarie, într-un concert găzduit de Hard Rock Cafe. Artiştii vor interpreta piese precum „Lady Rose”, „Baby Jump”, „Wild Love”, „You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War”, „Hello, Nadine”, „Feels Like I’m In Love”, „Let’s Get Started”, „Forgotten Land”, „Open Up”, „Got A Job”, „Put A Little Love In Yout Letter” şi „Long Legged Woman Dressed In Black”.