Previziunile lui Carmen Harra pentru 2024. Ce se va întâmpla cu România: „Mai multă linişte, mai puţină suferinţă”

Celebra prezicătoare Carmen Harra a făcut o serie de predicții pentru a doua jumătate a acestui an, dar și pentru cel care urmează. Pentru 2024, aceasta anunţă o forță neobișnuită.

26 iun. 2023, 10:35
Previziunile lui Carmen Harra pentru 2024. Ce se va întâmpla cu România: „Mai multă linişte, mai puţină suferinţă”

Previziunbile lui Carmen Harra pentru 2024. Prezicătoare susține că anul 2023 este un an inteligent, fiind consiedar anul lui Dumnezeu pentru că vine sub incidența cifrei 7 care este numărul Divinității. „Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Este însă o jumătate de an considerat numărul lui Dumnezeu pentru că intrăm în spațiu. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este un an de revelație, este un an în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm în acestă jumătate de an. O să pornim într-o altă direcție”, a spus Carmen Harra, conform Ciao!.

Citeşte şi: Carmen Harra face praf noua relaţie „toxică” a Andreei Bălan: „Numerologic vorbind, nu se pot acomoda unul cu celălalt”

Carmen Hara a mai precizat că românii vor avea parte de situații neașteptate în a doua parte a anului: „Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta în a doua jumătate a lui 2023. Per total e o perioadă în care vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință”.

Citeşte şi: Carmen Harra, previziuni pentru fiul lui Theo Rose: „Are o conexiune foarte puternică, din punct de vedere karmic, cu tatăl lui. Va fi un vizionar”

Carmen Hara a făcut previziuni și pentru anul viitor, spunând despre 2024 că va avea o forță neobișnuită. „Dar anul care vine are o forță, parcă o forță divină neobișnuită, atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Joe Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma”, a mai spus Carmen Harra.