Previziunea părintelui Iustin Pârvu, despre viitorul României. „Vor veni vremurile când veţi fi vânduţi de ciobani, de păstorii voştri! Vor fi vremuri grele”

Părintele Iustin Pârvu de la Mănăstirea Petru Vodă din Neamț a fost unul dintre cei mai mari și mai iubiți duhovnici ai României. Chiar dacă a trecut la cele veșnice în urmă cu 10 ani, cuvintele sale pline de înțelepciune răsună și astăzi în urechile credincioșilor care vorbesc despre harul înainte vederii părintelui Iustin. Despre una dintre previziunile marelui duhovnic oamenii își amintesc cu foarte multă teamă și asta pentru că are legătură cu viitorul României.

30 iul. 2023, 12:00
Previziunea părintelui Iustin Pârvu, despre viitorul României. „Vor veni vremurile când veţi fi vânduţi de ciobani, de păstorii voştri! Vor fi vremuri grele”
Previziunea părintelui Iustin Pârvu, despre viitorul României.

Previziunea părintelui Iustin Pârvu, despre viitorul României. Vremurile grele în care trăim și despre care foarte multă lume spune că sunt apocaliptice ne aduc aminte de cuvintele de înțelepciune ale marilor duhovnici ai neamului românesc.

Citește și Părintele Vasile Ioana, despre cel mai greu păcat al lumii de azi: „Tu fugi după plăcere, Dumnezeu îți dă bucurie”

 Previziunea părintelui Iustin Pârvu, despre viitorul României

Unul dintre aceștia este chiar părintele Iustin Pârvu care cu puțin timp înainte să se mute la Domnul a prevestit care va fi soarta României.

Părintele Ioan Șișmanian de la Mănăstirea Petru Vodă, ucenicul părintelui Iustin, a dezvăluit că la un moment dat, mentorul său i-a vorbit despre mult temutul sfârșit al lumii și a atras atenția că nimeni nu știe când va veni acesta, însă trebuie să fim pregătiți pentru orice moment.

„Nu se ştie nimic în fond când e sfârşitul lumii. Nici îngerii din ceruri n-o ştiu. Dar prespunem că este vremea asta, aşa cum o ducem noi, că va fi în apropiere totuşi un sfârşit, faţă de simptomele pe care le avem, faţă de evenimentele astea mari a neînţelegerilor a popoarelor, că un sfârşit va avea loc sigur în urma unui război mare care va fi şi va pierde lumea jumătate din ea.

Va merge în sânge până la burţile cailor. La Constantinopol se vor da ultimele încercări şi lupte de cucerire a creştinismului. Şi iată că astăzi, de altfel, se poate vedea ceva-ceva, o apropiere de lucrurile acestea, de aceste evenimente mari a sfârşitului”, a spus părintele Iustin Pârvu.

De asemenea, marele duhovnic a atras atenția că românii vor fi vânduți de mai marii țării și că aceștia nu vor acționa până când nu le va ajunge cuțitul la os.

„Vor veni vremurile când veţi fi vânduţi de ciobani, de păstorii voştri! Vor vedea păstorii cum vă sfâşie în ocol fiara sălbatică şi nu vor veni să vă apere. Să ştiţi că sunt vremurile acestea apocaliptice pe care le întâlnim şi vor fi vremuri grele(…) Românul are nevoie să-i ajungă cuţitul la os ca să acţioneze. Dacă nu l-a deranjat nimic, românul a stat cuminte, a dormitat în istorie. (…) Politicianul nu este un păduche în fruntea poporului, el este un păstor căruia i se încredinţează soarta multor oameni”, a mai profețit ctitorul Mănăstirii Petru Vodă.

Citește și Părintele Vasile Ioana despre fumat: „Este doar o părere că fumatul te liniștește. Cei care cad în păcatul fumatului, băuturii, desfrânării sunt îngeri murdari”