Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase: „Mă uitam la Neti și mă gândeam: ‘Ia uite ce îmi zice asta’. Băi, așa a fost. Le vede fata incredibil”

Pe vremea când se filma serialul "Inimă de țigan", în care Carmen Tănase juca rolul Flăcăricăi, aceasta a avut ocazia să o întâlnească pe platourile de filmare din Buftea pe Neti Sandu. Munca depusă de actori era una titanică. Aceștia filmau la foc continuu întrucât se difuza în fiecare zi pe TV, iar filmările trebuiau să țină pasul cu difuzarea.
Alina Costache
20 mai 2024, 13:56
Previziunea pe care Neti Sandu i-a făcut-o actriței Carmen Tănase:

Carmen Tănase a cunoscut-o pe Neti Sandu în urmă cu mai bine de un deceniu, la filmări. Fiind copleșită de volumul de muncă – se filmau 33 – 34 de secvențe într-o singură zi – actrița a vrut să știe cum îi va merge în viitor din punct de vedere profesional. Așa a aflat că urma să aibă un an bun și să câștige bine de pe urma filmărilor la „Inimă de țigan”. Iar previziunile celebrei astroloage aveau să se adeverească.

Pe vremea când eram la Buftea, se filma într-o zi pentru „Inimă de țigan» și 33 – 34 de secvențe într-o zi, ceea ce este enorm. Se dădea în fiecare zi (n.r. la televizor) deci noi trebuia să ținem pasul. Acolo a fost eroism, dar așa se întâmplă la seriale peste tot în lume. Am fost foarte mândră de rolul ăla. Atunci s-a întâmplat ceva.

Citeste si Cuvântul pe care actrița Carmen Tănase îl detestă: „Mă scoate din sărite că toată lumea îl folosește la fiecare trei cuvinte. Asta este sărăcie de limbaj”

M-am întâlnit cu Neti Sandu prin Buftea când am început proiectul acesta. Eram la început, nici nu știam pe ce lume suntem, cum să facem. M-am întâlnit cu Neti. Nu mai știu ce am zis, am întrebat-o cum îmi merge”, a povestit Carmen Tănase în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

Neti Sandu i-a prevestit celebrei actrițe că va avea un an excelent. Carmen Tănase a fost reticentă la început vizavi de previziunile primite, dar timpul a dovedit că Neti Sandu nu mințise cu nimic. Anul respectiv ave să fie unul cu adevărat bun pentru actriță, plin de realizări, bani și faimă, așa cum prevăzuse Neti Sandu. După câțiva ani, actrița s-a întâlnit din nou cu astrologul și i-a spus că toate predicțiile s-au adeverit.

Citeste si Carmen Tănase, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „M-am dus pentru ceva și au descoperit altceva”

Mi-a spus ‘Vei avea un an cum n-a mai fost de zeci de ani în zodia asta. Va fi un an extraordinar, în care vei avea realizări, în care vei avea bani, în care vei avea faimă». Mă uitam la ea și am zis «I-auite ce mi-a zis asta, spune așa că se întâlnește cu mine și na’. Băi, așa a fost, deci așa a fost. Le vede fata incredibil.

După aceea m-am întâlnit cu ea după niște ani și mi-a spus ‘Ți-am zis atunci că așa o să fie’. Așa a fost. Deci de acolo a pornit toată treaba”, a mai precizat Carmen Tănase, în cadrul podcastului realizat de Bursucu.

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
substantial.ro
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea: Posibilitate de cădere a unor obiecte în apropierea graniței cu Ucraina
MediaFlux
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Războiul din Ucraina mai absoarbe niște bani. Marii perdanți sunt studenții beneficiari de Erasmus+ și Orizont Europa