Previziuni 2021 Mihai Voropchievici. Primele două luni ale anului 2021 aduc schimbări drastice

Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit, la Adevăruri Ascunse, previziunile numerologice pentru anul 2021, când întregul globul se va afla în anul universal cinci. 

01 ian. 2021, 11:56
Previziuni 2021 Mihai Voropchievici. Primele două luni ale anului 2021 aduc schimbări drastice

Previziuni 2021. Anul universal patru, 2020, a însemnat restricție, constrângere, dar și muncă asiduă. Cifrele 2, 4, 6 și 8 sunt ani în care apar boli, conform numerologul Mihai Voropchievici.

Citește și: Cum îţi va merge în 2021?! Previziuni pentru toate zodiile

Ne mutăm în 2021, care este 20-21, adică un doi cu un trei, o succesivă. Per total, e un an universal cinci. Cinci este simbolul omului, deci anul universal cinci – 2021 este eliberarea de orice tutelă, de orice constrângeri.

Mihai Voropchievici susține că anul 2021 nu va fi ca 2020 din punctul de vedere al restricțiilor. Conform acestuia, în primele două luni ale anului totul se va stinge ușor-ușor.

”Restricţiile nu vor mai fi la fel, nu te mai lasă forţa universului. Vrei restricţii? Poţi să încerci, însă nu vei avea succes la fel ca în acest an. Am spus că în 2020 orice luare de poziţie împotriva conducătorilor, a guvernanţilor, rămâne fără efect. Anul viitor nu va mai rămâne fără efect” , susține acesta.

Anul 2021 reprezintă o perioadă de schimbare și realizări multiple, însă poate reprezenta și eșecuri dacă persoanele trăiesc încă în anul 2020.

”Pentru că anul viitor se va lua valul acesta de ceaţă de pe ochii tuturor, iar cinci o expansiune, înseamnă fără restricţii. În primele două luni, totul se stinge uşor-uşor. Am terminat-o. Chiar dacă vin ameninţări în acest an, anul viitor nu va mai avea nimeni curaj să spună aşa ceva” , precizează Mihai Voropchievici.

Previziuni 2021. Cum vor resimți zodiile anul ce se apropie

La începutul anului 2021 va fi conjucţia Uranus – Lună Neagră – Marte, iar  acolo unde rămâne Uranus în zodia Taurului,. De asemenea, intrarea planetelor în Vărsător este foarte bună deoarece aduce perspective și descoperiri noi, o nouă ordine și ajută relații interumane.

”Vărsătorul este o zodie a tehnologiei, a descoperirilor, a cercetărilor ştiinţifice, a digitalizării, a tututor lucrurilor care, iată, şi omenirea pregresează. Noroc cu această eră digitală, că altfel, gândeşte-te ce s-ar fi întâmplat. Tensiunile care apar arată că trebuie şi protejate aceste progrese. Exstă riscut trecerii de la terorismul în stradă, la terorismul informatic (…) Vom deveni mai uniţi. În 2020 am devenit individualişti”, a dezvăluit astrologul Cristina Demetrescu, în cadrul emisiunii Voi cu Voicu.

Anul 2021 va fi despre energie Taurului, care face referire la bani și cea a Vărsătorului, care face referire la noile perspective.

”Anul 2021, în marte parte, sunt convinsă că va fi bun, pentru că vine şi cu leacuri. Odată cu trecerea planetelor în zodia Vărsătorului, desprinzându-se această problematică, care este înţepenită datorită conjuncturilor din decembrie 2019” , explică Cristina Demetrescu.