Previziuni despre Al Treilea Război Mondial care îţi dau fiori: „Va începe peste noapte şi va veni de la Răsărit”

Alois Irlmaier, unul din profeţii trecutului, s-a născut la 8 iunie 1894 în Scharam, Bavaria Superioara şi a murit în 1959 în condiţii suspecte: otrăvit spun unii, de cancer susţin alţii.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 05:07
Previziuni despre Al Treilea Război Mondial care îţi dau fiori: „Va începe peste noapte şi va veni de la Răsărit”

In viziunile sale, germanul descrie declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial si felul cum se va desfasura acesta. Irlmaier a suferit multa vreme pentru prezicerile sale, fiind tarat prin tribunale de autoritatile germane. In 1947 Irlmaier a aparut pentru ultima oara in fata unei instante, fiind achitat definitiv.

Povestea lui Irlmaier i-a trezit interesul unui scriitor german, Conrad Adlmaier, care i-a luat un interviu si a publicat o carte cu prezicerile acestuia.

Citeşte şi TRAIAN BĂSESCU: România NU va fi angrenată într-un RĂZBOI, dar va fi puternic AFECTATĂ

„Va fi in numele pacii. Razboiul va incepe brusc in Orientul Mijlociu. Mari forte navale se confrunta in Marea Mediterana – situatia este extrem de tensionata. Dar miza este in Balcani. Scanteia razboiului va porni din Balcani. Vad o mare si-o cadere, un pumnal sangeros se afla langa el. Doi barbati omoara un al treilea. Cel ucis este de rang inalt. Asasinii au fost platiti de catre alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic si negru, celalalt un pic mai inalt, cu parul deschis la culoare. Va fi in Balcani, dar nu pot spune exact unde. Dupa un asasinat, razboiul va incepe peste noapte. Vad foarte clar trei numere, doi optari si o noua. Dar eu nu pot spune ce inseamna si nu pot estima o perioada de timp. Razboiul va veni de la rasarit”, a prevestit Alois Irlmaier cum va incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial.

Citeşte şi Al treilea război mondial. Ce spun experţii despre posibilitatea începerii unui NOU RĂZBOI MONDIAL

Potrivit lui Alois Irlmaier, cel de-al Treilea Razboi Mondial va produce mai multe victime decat primele doua conflagratii globale luate la un loc. Dupa razboi va urma insa o lunga perioada de liniste:

„Dupa aceste evenimente urmeaza o lunga perioada de timp de noroc. Oamenii vor incepe acolo unde au inceput bunicii lor”.

 


loading...
Partenerii noștri