Previziuni karmice 15 – 21 octombrie 2018. Când se anunţă zile norocoase pentru fiecare zodie

Previziuni karmice 15 – 21 octombrie 2018. Urmează o săptămână interesantă pentru câteva zodii, care vor afla răspunsul la întrebările lor. Dacă vor avea curajul să întrebe și să ceară explicații, vor vedea că nu au de ce să își facă griji. Citește previziunie karmice pentru fiecare zodie în parte.

15 oct. 2018, 11:25
Previziuni karmice 15 – 21 octombrie 2018. Când se anunţă zile norocoase pentru fiecare zodie

ZODIILE DE AER

Gemenii au parte de o săptămână a redescoperii de sine, în care se vor gândi foarte mult pe ce drum să o apuce și își vor da singuri niște răspunsuri la întrebările care îi macină. Vor restabili legături sau vor întrerupe brusc niște relații, chiar relații trainice. Zile norocoase: marți și sâmbătă.

Balanțele și Vărsătorii sunt preocupați de viața personală mai mult ca niciodată și să neglijeze celelalte alte aspecte în viața lor. Ar fi bine să găsească un echilibru în viața lor, pentru a preveni niște discuții care îi vor face să se simtă inconfortabil. Zile norocoase: joi și duminică.

ZODIILE DE APĂ

Racii trebuie să își găsească motivația necesară pentru a trece peste niște lucruri care nu îi fac fericiți și să facă niște alegeri bune pentru viața și pentru viitorul lor. Cu puțină voință, săptămâna se poate dovedi plină de surprize. Zile norocoase: luni și miercuri.

Peștii și Scorpionii ar putea să fie trași la răspundere pentru niște lucruri din trecut. Scorpionii fac furori la locul de muncă, iar nativii Pești se vor cvoncentra mult ca să dea niște explicații credibile partenerului de viață. Vor reuși să rezolve niște probleme din trecut. Zile norocoase: joi și vineri.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au parte de o săptămână excelentă pe toate planurile, așa că trebuie să profite din plin de tot ce li se oferă și să nu ceară explicații. Pot face lucruri mărețe dacă își doresc acest lucru. Zile norocoase: miercuri și duminică. 

Fecioarele și Capricornii sunt mai preocupați în această săptămână de carieră decât de viața personală. Dacă vor reuși să găsescă un echilibru în toate, vor avea parte de o săptămână benefică. Să nu se grăbească să dea termene-limită și să fie mai atenți la nevoile celorlalți. Zile norocoase: vineri și sâmbătă.

Citeşte mai multe pe revista Teo