Previziuni karmice 26 octombrie – 1 noiembrie. Săptămână grea pentru fecioare

PREVIZIUNI KARMICE. Nervii Fecioarelor vor fi întinşi la maximum. Aceste semne zodiacale vor fi destul de vulnerabile în perioada următoare. Anumite datorii karmice îşi vor cere facturarea.

24 oct. 2015, 13:23
Previziuni karmice 26 octombrie – 1 noiembrie. Săptămână grea pentru fecioare

Karma negativa isi va pune amprenta asupra capacitatii Fecioarelor de a mai fi disponibile pentru clipe de bucurie ori iesire din rutina. Gandurile le vor ocupa 80% din timp, iar certurile cu cei din jur ar putea fi la ordinea zilei.

PREVIZIUNI KARMICE. Marea problema sufleteasca a acestor nativi este greu de inteles pentru persoanele superficiale. Uneori, acestea nu se simt integrate din teama de a nu se face de ras.

In interiorul acestora, Fecioarele sunt extrem de calde si vesele, insa le este frica sa se arate 100%.

Pestii vor avea de platit niste facturi consistente. Proasta organizare a bugetului isi va spune cuvantul cand nu se vor astepta.

PREVIZIUNI KARMICE. Cat despre Raci, acestia vor simti nevoia sa se retraga in interiorul lor pentru a cauta raspunsurile la o serie de dileme. Meditatia este cea mai buna metoda pentru atragerea karmei pozitive.

Varsatorii vor dori sa se desprinda de dependenta de cei din jur, iar alegerile pe care le vor face pot fi riscante pe termen lung.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com