Previziuni karmice 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Umbrele trecutului învăluie multe zodii

Previziunile karmice pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023 nu arată tocmai roz pentru unele zodii! Află cu ce fel de karmă te confrunți în următoarele 7 zile!

30 ian. 2023, 13:57
Previziuni karmice 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Umbrele trecutului învăluie multe zodii

Previziuni karmice pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt puse în fața unor realități pe care au vrut s-o evite dintotdeauna. Repetăm, dintotdeuna! O serie de aspecte ale trecutului vor reveni în viața lor exact la fel cum le-au trăit în copilărie sau în adolescență.

Mai exact, Scorpionii își vor șlefui anumite comportamente agresive pe care le-au avut, poate, în liceu. Racii se vor gândi de mai multe ori înainte să fie entuziasmați sau sensibilizați de problemele celorlalți.

Zodiac chinezesc februarie 2023, realizat de Anca Dimancea. Ce ne aduce Luna Tigrului

Peștii rememorează anunite erori făcute în dragoste, gândindu-se că ar fi bine să mai încerce să calce strâmb ca să își răspundă la niște întrebări.

Previziuni karmice pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) au în față șapte zile de multă muncă. Leii devin brusc intransigenți, în timp ce Berbecii și Săgetătorii pot scoate la iveală niște arme secrete cu care câștigă dispute majore.

Zodile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o săptămână a reîntregirii spirituale. Taurii se vor recompune în permanență la locul de muncă. Vor căpăta noi abilități, unele pe care nu știau că le au.

Horoscopul săptămânii. Cele mai norocoase zodii la începutul lunii februarie. Urmează schimbări majore pentru nativi

Zodiile de aer, perioadă complicată
Fecioarele se află într-o perioadă a anului de redefinire personală. Adevărata lor luptă e dusă în interiorul sufletului.

Cât despre Capricorni, ei se țin departe de subiectele sensibile și aprofundează comunicarea cu eul interior.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) au o săptămână cu foarte multe coborâșuri. Karma de ignoranță îi afectează în continuare pe Gemeni și Vărsători, iar cea de agresivitate pe Balanțe.

Previziuni karmice pentru săptămâna 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Gemenii și Vărsătorii trebuie să conștientizeze că lumea nu e după cum și-o imaginează ei și că nu au mereu dreptate. Balanțele au de învățat să acționeze cu mai multă modestie, poate chiar umilință, căci gura lor slobodă poate strica tot ce au realizat cu mari eforturi.

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață.

„Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o.

De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există.

Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.