Previziuni karmice aprilie 2022. Ce zodii obţin tot ce îşi propun

Universul ne aduce și în fața unor lecții esențiale pentru viitor. Unii dintre norocoși se bucură de aspecte pozitive la horoscop, luna aprilie 2022 aducând succes pe toate planurile.

02 apr. 2022, 10:22
Previziuni karmice aprilie 2022. Ce zodii obţin tot ce îşi propun

Previziuni karmice aprilie 2022: zodiile de foc obțin cam tot ce își propun, cu o mică excepție. Află care este evoluția karmică a fiecărui semn al zodiacului european! Potrivit celui mai nou horoscop karmic, cel pentru întreaga lună aprilie 2022, zodiile de foc vor obține cam tot ce își vor propune, cu excepția Leului, care are de trecut un hop important pe plan profesional.

Horoscop dragoste aprilie 2022. Bătăile inimii se înteţesc, fiorii primăverii aduc iubiri pătimaşe
Previziuni karmice aprilie 2022. Zodiile de foc (Berbec, Săgetător și Leu)

Zodiile de foc (Leu, Berbec, Săgetător) au un aprilie al redescoperirii de sine, o lună plină de evenimente care mai de care mai solicitante. Sunt supuse testărilor încă din primele zile ale lunii. Berbecii se angajează în noi proiecte și dau dovadă de o maturitate ieșită din comun. Sunt extrem de responsabili și pregătiți să facă față tuturor dificultăților. Leii întâmpină niște situații anevoioase pe planul comunicării cu colegii de la locul de muncă. Cât despre Săgetători, aceștia sunt în continuare pe karmă de pozitivă, avantajați mai ales din punct de vedere amoros.

Zodiile de pământ Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară)

Zodiile de pământ (Taur, Capricorn, Fecioară) trebuie să scape de karma de ignoranță. Superficialitatea cu care au tratat anumite teme nu mai este permisă dacă își doresc să evolueze cu adevărat. Acest lucru este valabil mai ales pentru Capricorni, cei care dau dovadă de o oarecare indiferență și care s-au obișnuit să trateze anumite lucruri cu prea multă lejeritate.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești)Zodiile de apă (Rac, Pești, Scorpion) au un aprilie bun din mai toate punctele de vedere. Doar Scorpionii întâmpină mici necazuri în dragoste. Racii și Peștii sunt la polul opus. Mulți dintre cei născuți în aceste două semne zodiacale ar putea să se logodească.

Previziuni karmice aprilie 2022. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) o săptămână destul de agitată

Zodiile de aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) trebuie să se îndepărteze de karma de agresivitate. Felul în care își impun punctele de vedere poate juca în defavoarea lor.Gemenii și Balanțele sunt cei mai vizați de acest aspect, mai ales în a doua jumătate a lui aprilie 2022. Vărsătorii continuă să progreseze în cariera. Astrele le recomandă, totuși, să nu neglijeze viața de familie. Focusarea trebuie să fie în mai multe locuri, nu doar la muncă.

Horoscop Berbec (23 iulie – 22 august)

Luna aprilie aduce multă bucurie în sufletul Berbecilor, care apreciază chiar și cele mai mărunte lucruri. Principala concentrare este axată către relația cu natura, astfel că timpul petrecut în aer liber devine un subiect important pentru tine. Mișcarea și recunoștința merg mână în mână în această perioadă.Zodia Berbec este traversată de multe sentimente contradictorii în această perioadă. Mintea și inima lor visează una, realitatea este cu totul alta, iar în primele două săptămâni ale lunii aprilie 2022 încearcă să le aducă la un numitor comun, făcând tot ce pot ei mai bine având în vedere circumstanțele date. Reușesc cu brio să se echilibreze căci acesta este sezonul lor, înfloresc și strălucesc din toate punctele de vedere. Cea de-a doua parte a lunii aprilie 2022 este un moment cheie pentru nativii Berbec pe plan financiar, unde vor avea parte de unele câștiguri suplimentare din vechile lor proiecte sau parteneriate sau chiar de un nou început pe plan profesional.

Horoscop aprilie 2022. Zodia urmărită de ghinion care va plânge toată luna
Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru cei născuți în zodia Taurului, luna aprilie este una superbă. După o perioadă mai agitată, în care ai suferit pe toate planurile, în sfârșit se liniștesc apele și te poți relaxa. În carieră ai parte de o evoluție frumoasă, în timp scurt. Viața personală este și ea liniștită, iar fericirea va fi de mai lungă durată. Aprilie 2022 este o lună excelentă pe plan financiar pentru zodia Taur. Prezența lui Jupiter, Marte și Venus se resimte puternic în sectorul financiar, iar această zodie va recupera în forță pentru săptămânile trecute când, pentru unii nativi, lucrurile nu au evoluat chiar cum se așteptau. Dar acolo unde li s-a închis o fereastră, în luna aprilie li se va deschide o ușă. O nouă oportunitate de business este adusă în discuție cu un potențial și puternic partener de afaceri și se poartă niște negocieri intense legate de un nou contract de colaborare.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Gemenii luptă pentru ceea ce își doresc. Mai ales că apar oportunități în această lună, care te provoacă să ieși din zona de confort și să îți asumi chiar și riscuri. Încrederea în tine și puterea de a lupta împotriva obstacolelor te ajută să nu renunți până când nu reușești tot ceea ce îți propui.Aprilie 2022 vine la pachet cu niște vești foarte bune pentru nativii Gemeni single. În viața lor domestică, în cea de cuplu sau în cea de oameni autonomi și single, există armonie, mulțumire, împăcare cu sinele lor, cu ceea ce sunt și ceea ce au realizat. Începând cu cea de-a doua săptămână a lunii nativii Gemeni single pot intra într-o nouă relație de iubire care devine extrem de importantă pentru ei. Vorbim de sentimente care evoluează treptat, dar sigur, sau chiar de niște prietenii sau relații mai vechi care se pot transforma cu ușurință într-o relație pe termen lung sau căsnicie.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

Renunță la a-i mai asculta pe ceilalți și apelează la propria ta intuiție. Este posibil să te adâncești și mai mult în prăpastia în care te afli. De aceea, ascultă-ți sufletul și urmează inima pentru că știi mai bine ca oricine calea către fericire. Profită de luna aprilie pentru a face schimbările pe care ți le dorești.În luna aprilie 2022 acorzi mai multă atenție și importanță propriei sănătăți, unde veștile sunt bune și foarte bune, în funcție de caz și persoană. De asemenea, vindecarea este cuvântul cheie al lunii pentru acești nativi. Te simți activ, energic, reușești să îți înfrângi unele frici și să realizezi multe lucruri noi în această lună, ceea ce îți mărește încrederea în sine și te face să fii mândru de propria persoană. În plus, este foarte posibil ca unii nativi Rac să primească vești bune legate de unele analize medicale ale căror rezultat îl așteptau cu inima strânsă. Pe plan socio-profesional, te asociezi cu anumite persoane talentate sau aflate într-o poziție de lider, aducând în cariera ta o nouă dimensiune a evoluției.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Luna aprilie este despre tine și grija pe care trebuie să ți-o acorzi. Este nevoie să fii mai egoist și să nu renunți la ceea ce te face fericit. Răspunde cu sinceritate la întrebările care te macină și încearcă să te pui pe primul loc. Astfel vei observa că totul se va așeza.Este foarte posibil ca în prima săptămână a lunii aprilie sau chiar până pe 15 aprilie 2022 să pleci într-o scurtă călătorie, cu diverse scopuri, în funcție de situația personală de viață. Universul îți cere determinare, curaj, răbdare și acceptare pentru a rezolva anumite situații sau chestiuni care nu mai suportau amânare și care îi pot implica și pe membrii mai îndepărtați ai familiei tale. Fii optimist și ai încredere în viață, lucrurile se vor aranja cât se poate de bine pentru tine, ai sprijinul tuturor persoanelor care contează pentru tine. În plus, ai ocazia de a revedea persoane dragi cu care nu ai mai discutat față în față de ani de zile. Depănați împreună amintiri, faceți schimb de idei, râdeți mult și vă încărcați unii de la ceilalți.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Viața conjugală a nativilor Fecioară va fi una armonioasă în cea de-a doua lună a primăverii. Este drept că sexualitatea și intimitatea vor juca un rol important pentru acești nativi în perioada următoare, dar nu se reduce doar la atât. Fecioara și partenerul său de viață sunt într-o perioadă de reîndrăgostire și își reconsolidează relația nu doar cu vorbe frumoase, ci și cu dovezi și gesturi concrete de iubire. Astfel, cei doi vor reuși să facă niște pași importanți și decisivi pentru relația lor (poate să mai aducă pe lume încă un copil, poate să achiziționeze o locuință mai mare sau o nouă mașină mai potrivită necesităților lor etc) și viitorul lor comun. Pentru cei logodiți, vor bate clopotele de nuntă în curând sau vor cunoaște familia partenerului în curând, pentru a-și susține în fața acestora cauza lor sentimentală.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cei care au afaceri proprii reușesc să exploreze noi dimensiuni și să atragă de partea noi investitori sau potențiali colaboratori pe termen lung. Nativii care lucrează ca și angajați pot avea parte de o promovare la sfârșitul lunii sau de o propunere de a colabora în afara jobului lor oficial. În relația lor de iubire, Balanțele, datorită conjuncturii dintre Marte, Venus și Jupiter în cea de-a cincea casă, au parte de momente și experiențe plăcute și de aplanarea conflictelor sau jocurilor de-a vinovatul și vinovăția. Acești nativi învață din nou reciproca încrederii și a înțelegerii în relațiile de iubire, dar și respectul față de membrii mai în vârstă sau mai tineri ai familiei lor. Chiar dacă este posibil ca o persoană din mediul tău apropiat să se confrunte cu o mică problema de sănătate, ești acolo pentru ea și o susții cum poți, fiindu-i alături în procesul său de recuperare.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ți-ai propus anumite obiective materiale și financiar anul acesta pe care nu ai reușit să le implementezi nici până în luna martie și de aceea te simți ușor debusolat la începutul lunii aprilie 2022. Nu știi încotro să o iei sau ce decizie să iei legat de achizionarea unui teren sau a unei proprietăți sau chiar de mutarea cu totul într-o altă țară. Ai prea multe considerente de luat în calcul și nu toate ți se aliniază cum ti-ai fi dorit. Ascultă sfatul familiei sau al unor prieteni mai vechi care îți vor binele și care te vor ghida financiar și vei avea doar de câștigat. Răbdarea și cumpătarea sunt de aur în această perioadă și este indicat să acționezi doar când lucrurile sunt întru beneficiul tău. Începând cu cea de-a treia săptămână a lunii aprilie 2022, vei beneficia și de îndrumare divină, iar faptul că vei obține niște câștiguri suplimentare te propulsează din ce în ce mai aproape de îndeplinirea visurilor tale.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu Venus și Marte care îți activează cea de-a patra casă la începutul lunii aprilie 2022 și cu o conjuncție puternică mai târziu între Jupiter și Neptun, așteaptă-te să te îndrăgostești în cele mai neobișnuite și neașteptate circumstanțe dacă ești un Săgetător single, poate chiar în timpul alergării tale în jurul blocului sau în timp ce îți îndeplineșți anumite responsabilități zilnice. De asemenea, în această lună, te gândești intens și îți analizezi comportamentul în relațiile anterioare, elaborând strategii viitoare despre cum să fii o persoană mai bună în relația ta viitoare.Pe plan profesional, aprilie 2022 este o perioadă foarte încărcată pentru tine, dar tânjesti să te regăsești cu prietenii tăi și să stați la poveșți îndelungate despre viețile voastre. Mercur încurajează confesiunile și conexiunile între sufletele-surori ale zodiei Săgetător.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Aprilie 2022 este o luna benefică și înfloritoare pentru zodia Capricorn din punct de vedere emoțional. Datorită prezenței lui Venus și a lui Jupiter în cea de-a doua casă a zodiei tale, experimentezi sentimente de iubire autentică față de persoana iubită. Chiar dacă veți avea parte de unele momente stresante sau presante pentru voi în a doua parte a lunii, realizați că sunteți mai uniți ca niciodată, că vă puteți sprijini unul pe celălalt indiferent de situație și că vă aflați împreună în aceeași barcă indiferent de direcția din care bate vântul. La locul de muncă lucrurile se vor desfășura obișnuit pentru tine în luna aprilie, fără modificări semnificative, iar dacă apar, acestea vor fi legate de ritmul de muncă. Este posibil să primești o propunere cu un nou job, dar nu este ceea ce îți dorești așa că hotărârea ta va fi instantanee și tranșantă. Partenerul, în schimb, va fi pus față în față cu unele decizii ale conducerii, va fi traversat de anumite frământări și îngrijorări și îți va cere sfatul într-o anumită privință.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă luna martie te-a ținut în priză, luna aprilie 2022 va avea un ritm un pic mai lent pentru tine, dragă Vărsător, și vei putea să îți tragi sufletul și să te relaxezi un pic. De asemenea, aspectul financiar și socio-profesional vor fi bine aspectate de astre în această lună. Primești mai multe propuneri de colaborare, cadouri neașteptate din partea partenerilor tăi de afaceri, ești invitat la mai multe evenimente în care ai ocazia să cunoști persoane noi sau să îți consolidezi relațiile profesionale, doar că totul se va realiza într-un mediu mai relaxant și degajat. Este posibil chiar să ți se ceară expertiza într-un anumit proiect sau să fii invitat ca și speaker în cadrul unui eveniment care îți place nespus.Pe plan sentimental, viața de cuplu a multor Vărsători va fi în această perioadă despre comunicare, dialog comun, reciprocitate și găsirea unei căi de mijloc. Chiar dacă sentimentele față de partener sunt puternice și nu aveți de gând să dați bir cu fugiții, vă simțiți neînțeles și aveți tendința de a vă retrage lezați în colțul vostru în loc să comunicați deschis și sincer. Învățați să fiți mai toleranți și să înțelegeți și punctul de vedere al celuilalti sau să priviți lucrurile prin ochii lor.

Ce este karma

Prin karma (sanscrită: कर्म, karman, pali: kamma – efect, faptă) este înțeles un concept filosofic-religios, prin care fiecare acțiune – fizică sau spirituală – are în mod inevitabil o urmare. Aceasta nu se manifestă neapărat în actuala viață. Karma” înseamnă acțiune. Pentru a înțelege mai bine conceptul de karma, Swami Vivekananda în cartea sa, „Raja Yoga”, folosește exemplul unei pietre aruncate în vid (unde forța gravitațională a planetelor nu există). Orice piatră arunci în acest mediu se va întoarce în cele din urmă la tine, cu un impuls (masă x viteză) egal cu cel pe care l-ai folosit pentru a o arunca. În același fel, orice acțiune se întoarce în cele din urmă, egal și in aceeași formă, la cel care a inițiat-o. De ce nu este acest concept evident pentru noi toți? Explicația yoginilor himalaieni este: „pentru că uităm”. Uneori, efectul acțiunilor din trecut se manifestă la un moment ulterior în aceeași viață, alteori se actualizează doar într-o viață viitoare, când condițiile sunt propice. Chiar și când se manifestă în viața actuală, noi am uitat de mult acțiunea respectivă. Și nici nu putem vedea întotdeauna legătura, pentru că ea nu este doar la nivelul fizic, material. Căile „Domnului” nu sunt întotdeauna ușor de înțeles. Este nevoie de o adâncă profunzime spirituală.

Chiar mai dificil este să poți vedea conexiunea cu o faptă dintr-o viață anterioară, mai ales când cei mai mulți dintre noi ne întrebăm încă dacă așa ceva chiar există. Karma nu înseamnă neapărat ceva rău, și nu are decât o legătură extrem de vagă cu ideea creștină de „păcat”. Nu este o pedeapsă. Este pur și simplu legea firii, unde ceea ce semeni, aceea culegi. Faptele bune se vor întoarce cândva la tine, la fel ca și cele negative. Depinde ceea ce proiectezi în viață, în fiecare moment.

Pe scurt, karma este un concept religios și filosofic prin care fiecare activitate, decizie fizică sau spirituală are o urmare obligatorie, pozitivă sau negativă.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

Aprilie este o lună a începutului pentru mulți nativi Pești, o lună în care aceștia vor fi implicați în multe proiecte de educație și educare, posibil chiar într-un nou job sau noi oportunități de a învăța lucruri noi sau de a-i învăța pe alții, împărtășind din cunoștințele lor. Va trebui să fiți deschiși și flexibili și să vă adaptați noilor voastre circumstanțe socio-profesionale și în același timp să onorați și responsabilitățile familiale. Atâta timp cât aveți sprijinul și înțelegerea persoanei iubite, nimic nu vi se pare prea mult. Ba chiar vă simțiți fericit și entuziasmat să vă aflați în noua voastră poziție. Pe de altă parte, odată cu intrarea Soarelui în Berbec, este posibil să afli vești bune de la un membru mai tânăr al familiei tale sau să reiei o legătură cu un prieten mai vechi. Discuțiile cu acesta îți oferă noi perspective de viitor, confirmându-ți ceeea ce gândeai de mult în sinea ta în legătură cu mutarea într-un alt spațiu/țară/job/loc/locuință. Banii încep să curgă către tine la sfârșitul lunii așa că, încet, dar sigur, vei reuși ca în viitorul imediat să îți implementezi dorințele.