Previziuni karmice iunie 2018. Luna iunie nu este benefică marilor schimbări

Previziuni karmice luna iunie 2018. Zodiile de pământ au parte de momente destul de complicate în luna iunie. Vor afla o serie de lucruri pe care nu și le doreau să le audă niciodată.

03 iun. 2018, 03:51
Previziuni karmice iunie 2018. Luna iunie nu este benefică marilor schimbări

Previziuni karmice luna iunie 2018

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au tot felul de probleme la locul de muncă. Trebuie să devină autodidacți, să se concentreze cu maximă atenție la lucrurile restante de care nu s-au mai ocupat de mult.

Cât despre Fecioare, persoanele născute sub acest semn zodiacal au parte de o lună a revelațiilor. Vor fi puse în fața unor adevăruri dureroase. Lucrurile tind să se agraveze pe fondul stresului și a stării de supărare a Fecioarelor.

Capricornii au de dus și ei o bătălie mai ales în sânul familiei. E posibil să primească tot felul de acuzații de unde nu se așteaptă.

ZODIILE DE FOC

Berbecii, Leii și Săgetătorii trebuie să facă schimbări mici. Luna iunie nu este benefică marilor schimbări, deși ele se pot produce oricând.

Trebuie să învețe să nu tragă de timp orice ar fi, chiar dacă nu totul iese din prima.

ZODIILE DE AER

Gemenii au nevoie de respiro. Trebuie să facă pace cu ei înșiși înainte de toate. Cât despre Balanțe și Vărsători, trebuie să nu uite de unde au pornit. Viața lor se poate schimba radical dacă știu cum să dea piept evenimentelor. Și, slavă Domnului, în luna iunie vor fi multe evenimente.

Citeşte mai mult pe revista Teo