Previziuni karmice pentru perioada 19-25 octombrie 2015

Urmeaza o saptamana decisiva pentru Capricorni, din punct de vedere karmic. Acestia vor lua decizii extrem de importante, obligati de karma negativa pe care au ignorata in ultimele saptamani.

17 oct. 2015, 15:32
Previziuni karmice pentru perioada 19-25 octombrie 2015

Capricornii vor fi ce mai afectati din punct de vedere karmic in perioada urmatoare. Acesti nativi vor lua decizii importante in legatura cu locul de munca: sunt necesare ajustarile bugetare si o reorganizare din punct de vedere financiar.

Pentru Capricorni, saptamana 19-25 octombrie va fi si una cu noi oportunitati de dezvoltare personala, pe care e bine sa le ia serios in seama.

Taurii si Fecioarele vor face pace cu persoane care le-au gresit foarte mult. Principala conditie pentru o karma benefica este iertarea, conform viziunii orientale.

Fara iertare si iubire neconditionata nu pot fi atrase lucrurile pozitive in viata noastra, iar cele doua semne zodiacale isi vor da seama de asta mai ales dupa data de 22 octombrie.

Cat despre Gemeni, acestia vor jongla cu ideile si trebuie sa aiba mare grija ca nimeni sa nu le fure. Vor avea idei atat de bune incat va fi necesara pastrarea tacerii.

Laudatul in gura mare poate duce la plagiat. Iar cei care pot confisca ideile lor stralucitoare se afla chiar in cercul de prieteni.

Berbecii si Pestii vor avea probleme din punct de vedere medical, dar nu se anunta nimic grav.

Berbecii trebuie sa treaca la medic pentru a se convinge ca starea lor de sanatate nu este dezastruoasa, dat fiind ca preocuparile vor fi exagerat de mari. Pestii e posibil sa raceasca.

Fecioarele si Varsatorii vor invata lucruri noi despre cum sa isi slefuiasca talentele. Fecioarele au foarte mare incredere in propriile forte, spre deosebire de Varsatori, care trebie sa mai lucreze putin la acest capitol.

Continuarea, pe revista Teo