Previziuni karmice pentru săptămâna 19-25 decembrie 2016

Previziuni karmice 19-25 decembrie 2016. Pe 21 decembrie, Soarele intra in Capricorn, la ora 12:44. Afla ce se intampla din punct de vedere karmic cu fiecare zodie.

16 dec. 2016, 16:30
Previziuni karmice pentru săptămâna 19-25 decembrie 2016

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Pe 19 decembrie, Marte va intra in Casa Misterelor. Te asteapta o perioada in care vei fi supus unor situatii care mai de care mai provocatoare. Enigmele se vor inmulti inzecit in viata ta.

LEU – Nu va fi deloc o saptamana usoara. Dezamagirile se vor inmulti cu cat se apropie mai mult weekendul. Craciunul va fi putin tensionat, fapt pentru care e nevoie de multa circumspectie.

SAGETATOR – Confruntarile sunt la ordinea zilei daca aruncam o privire asupra situatiei astrologice din 22 si 23 decembrie. Slava Domnului ca lucrurile se rezolva in Ajun de Craciun. Reusesti sa te bucuri si tu de sarbatori, ca tot omul.

ZODIILE DE APA

RAC – Va fi o perioada in care vei asimila mai greu informatiile. Vei fi bombardat din toate partile cu tot felul de provocari pe care va trebui sa le depasesti cu multa rigoare.

SCORPION – Tot felul de evenimente legate de munca declanseaza o stare interioara de conflict ceva de speriat. Va trebui sa inveti sa te linistesti, sa vezi partea buna a lucrurilor.

ZODIILE DE PAMANT

TAUR – Sensibilitatea ta va fi ceva mai accentuata fata de normal. Ai parte atat de surprize placute, cat si de situatii neplacute. Ideal e sa nu petreci Craciunul departe de familie. Stai in preajma celor dragi, pentru ca numai asa iti poti incarca bateriile.

FECIOARA – Apar multe termene-limita, mai ales din 20 decembrie incolo. Apar o serie de momente de cotitura si va fi obligatoriu sa te concentrezi asupra problemelor legate de munca.

CAPRICORN – Apar relatii tensionate in familie, pe fondul unor discutii legate de bani. Tonul ridicat poate distruge multe relatii inchegate in timp.

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com

Citeşte şi Horoscop: Zile norocoase de sărbători în funcţie de zodie