Previziuni RUNE 23-29 ianuarie 2023. Thurisaz, runa haosului, a tentatiei şi a răului bântuie zodiile. Noutăţi de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 23-29 ianuarie 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

22 ian. 2023, 21:11
Previziuni RUNE 23-29 ianuarie 2023. Thurisaz, runa haosului, a tentatiei şi a răului bântuie zodiile. Noutăţi de la pietrele mistice!

Previziuni RUNE 23-29 ianuarie 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune 16-22 ianuarie 2023. Maestrul runelor, Mihai Voropchievici, a citit în pietrele magine. Zodia lovită de belşug în această săptămână
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Sowulo este runa iubirii si sperantei. Focuseaza-te pe cei pe care ii iubesti si bucura-te de compania lor si pretuieste ocazia de a fi cu ei. Sowulo este si o runa pozitiva care iti transmite ca in caz ca ai obiective si scopuri in viata, atunci focuseaza-te pe ele. Sowulo te va ajuta pe calea spre succes.

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Thurisaz : Thurisaz este runa haosului, a tentatiei si a raului. Este despre amenintari de la oamenii aflati in pozitii de putere. Ea vesteste ca ai nevoie sa rezisti tentatiei de a fi recompensat prin smecherii sau lipsa de onestitate. Energia lui Thurisaz poate fi inteleasa ca haos sau ca lucru bun – pentru ca are in semnificatia sa fortele ascunse din psihicul uman cum ar fi furia sau pofta. Simbolul sau este ghimpele care poate sa si sfasie, strapunga sau injunghie dar are si rol protector. Paradoxal, Thurisaz poate sa simbolizeze aparitia unui noroc.

Citeşte şi: Horoscop Urania 21 – 27 ianuarie 2023. Luna Nouă în Vărsător vine cu transformări, cu situaţii neprevăzute inconfortabile, cu reproşuri şi sancţiuni

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – ODIN. Semnificatie NECUNOSCUTUL. Runa fara niciun semn pe ea inseamna ca necunoscutul si nevazutul sunt active acum in viata ta. La inceputuri era nimic si la sfarsit ramane nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce inca nici nu exista. Ce ti se solicita este sa te arunci cu incredere in acest necunoscut. Da fa asta cu bratele total goale si cu o credinta de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativa a Necunoscutului vietii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.