Previziuni RUNE 29 ianuarie – 4 februarie 2024. ISA, runa gheţii, aduce pericole, WUNJO nu oferă protecţie nimănui

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 22-28 ianuarie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

28 ian. 2024, 22:18
Previziuni RUNE 29 ianuarie – 4 februarie 2024. ISA, runa gheţii, aduce pericole, WUNJO nu oferă protecţie nimănui
Horoscop rune. TEIWAZ aduce dreptatea, THURISAZ alungă teama, iar bucuria vine odată cu WUNJO

Previziuni RUNE 29 ianuarie – 4 februarie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Scăpăm de Uranus retrograd! Flerul financiar, intuiția, inspirația, simțul subtil funcționează mult mai bine

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Isa: Isa este runa ghetii. Gheata poate prezenta un aspect placut insa si o situatie periculoasa, ea poate fi riscant de subtire, te poate face sa aluneci si sa cazi si iti poate bloca progresul. Runa Isa sugereaza sa iti amani planurile deocamdata si sa astepti pentru conditii mai bune, dar vrea si sa te protejeze impotriva atacurilor de orice fel. Isa ia pasiunea din confruntari. La nivel emotional, Isa prin gheata sa este in stare sa racoreasca afectiunile sau frigiditatea. Are o influenta de amanare, de conservare si de inghetare asupra altora.

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Inguz: Situatia ta prezenta sau viitoare iti este favorabila. In viata, exista faze si faze. Faza ta de acum are un final favorabil. Daca primesti acest mesaj si aceasta runa, considera-te norocos. Al doilea aspect al acestei extrageri este sa scapi de vechi si sa faci loc pentru nou.

Previziuni RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – KENAZ: Primesti un mesaj despre identitatea ta in orice aspect al vietii. Implinesti ceea ce ti-ai propus si meriti sa te feliciti pentru asta. Nu inlatura munca sau relatiile, personalitatea ta se manifesta cel mai mult prin ele. Nu iti ascunde talentele stand cu capul in pamant, chiar daca performanta lor este asociata cu unele dificultati. Daca intampini eforturi, ele vor fi recompensate generos. Poate in curand vei avea un nou job la care sa te dedici cu bucurie si energie. Poate ca vei intalni pe cineva intr-o relatie care va scoate din tine tot ce ai mai bun. Mai mult, runa indica si succes sau schimbari favorabile.

Previziuni RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Nauthiz: Nauthiz este runa asteptarii si, de obicei, scoata la lumina “o lipsa”. Iti trebuie ceva, ai nevoie de ceva, sufletul tau tanjeste dupa ceva. Analizeaza-ti trairile, asculta-ti inima si fa pasii necesari implinirii acelei nevoi.

Previziuni RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – Sowulu: Aceasta runa simbolizeaza energia, viata si fertilitatea. Caldura, pozitivitatea deriva din aceasta runa radianta. In mitologia Nordica, Soarele este descris ca un disc stralucitor, tras pe cer de un car la care este inhamat un lup. Intr-o zi, acest lup se va opri si va manca Soarele. Va fi ziua judecatii, Ragnarok!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.