Previziuni rune 31 august 2023. Runa INGUZ aduce vise şi speranţe, MANNAZ vine cu socializare

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

31 aug. 2023, 05:57
Previziuni rune 31 august 2023. Runa INGUZ aduce vise şi speranţe, MANNAZ vine cu socializare

Prevziuni zilnica RUNE mistice joi 31 august 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 31 august 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Zodiile și infidelitatea! Care sunt motivele pentru care te va înșela în funcție de luna în care s-a născut
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia, iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Previziuni RUNE pentru BERBEC

Runa etalata – Gebo: aceasta runa simbolizeaza un cadou si inseamna ca un noroc neasteptat poate veni spre tine chiar sub forma financiara. Este o runa pozitiva in orice circumstanta ar aparea si mai ales pe tema relatiilor si iubirii, chiar a fertilitatii. Este unul din cele mai norocoase simboluri si indica si generozitatea de la Univers – primesti si ai grija sa dai mai departe o parte.

Citește și: Patru zodii vor avea parte numai de bucurii. Nimic nu le tulbură apele toată toamna

Previziuni RUNE pentru TAUR

Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Da, este bine acum sa te focusezi pe vise si sperante, dar mai important e sa iti faci treburile in prezent cu stare de bucurie. Esti aici si acum doar o data. Ia maxim din prezent.

Previziuni RUNE pentru GEMENI

Runa etalata – Mannaz: Mannaz simbolizeaza umanitatea, comuniunile de oameni, in scopul atingerii telurilor comune. Pe o scara mai personala, Mannaz reprezinta cercul de prieteni/familia si scopurile comune care ii unesc. De asemenea, mai poate fi vorba despre comuniunea femeie/barbat, unirea sufletelor intr-o singura entitate.

ETALARE RUNE pentru RAC

Runa etalata – Nauthiz : Esti sfatuit sa astepti pentru vremuri mai bune. Este de dorit sa iti reconsideri unele planuri prea indraznete pentru acest moment, sunt implicate prea multe schimbari. Ai gria de tine, nu permite sa fii descurajat si sa ai o stare proasta. Daca iti dai libertatea de a fi pesimist, cei din jur vor gasi compania ta prea dificila. Nu face nimic acum, ci doar ai rabdare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.