Previziuni RUNE 31 iulie – 6 august 2023. Zodia care are protecţia WUNJO culege toate roadele. Atenţie la URUZ, runa puterii!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 31 iulie – 6 august 2023. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

30 iul. 2023, 22:10
Previziuni RUNE 31 iulie – 6 august 2023. Zodia care are protecţia WUNJO culege toate roadele. Atenţie la URUZ, runa puterii!

Previziuni RUNE pe ZODII, 31 iulie – 6 august 2023. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Patru zodii binecuvântate de astre cu zile perfecte! Toate visele lor vor deveni realitate

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – LAGUZ (cu fata in sus). Laguz indica faptul ca ar putea fi nevoie sa astepti un timp scurt inainte ca lucrurile sa se miste in directia in care vrei sa se miste, exact ca un marinar care trebuie sa astepte o maree ca sa se avante in larg. Poate fi frustrant dar foloseste-ti intuitia si fii ghidat de sinele tau interior ce sa faci cat timp astepti. Fa maxim din oportunitatea timpului suplimentar ce ti se da.

Previziuni RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Mannaz: Cand iti apare aceasta runa mesajul este sa faci un pas in spate si sa te privesti ca element al unei intregi comunitati (familie, grup de prieteni). Care este relatia ta cu acesti oameni? Cum relationeaza ei cu tine? Aceasta poate fi cheia performantelor pe care le ai.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – OTHILA (cu fata in jos). Othila cu fata in jos indica o perioada in care trebuie sa te descurci singur cu ce probleme ai, sa ai putere

Previziuni RUNE PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Sowulo : Aceasta runa iti da acum sfatul sa iti obtii integritatea, inclusiv pentru o tema ce te preocupa acum. Iti este favorabil sa primesti multa satisfactie. Tine minte insa ca din cand in cand trebuie sa te retragi in liniste ca sa te refaci. Daca reactionezi cu intelepciune fata de tine, constientizandu-ti puterile si abilitatile si intarindu-ti forta prin perioade de odihna, succesul iti este garantat.

Horoscop august 2023, cu Mariana Cojocaru. Bagajul karmic stă la uşă, nu poţi să ascunzi datoriile sub preş

Previziuni RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – Uruz : Uruz este runa puterii, a dezvoltarii fizice, corporale si a sanatatii mentale, inseamna terminari si noi inceputuri, inseamna o oportunitate deghizata ca si amenintare si mai inseamna agilitate mentala. Simbolul este uriasul bour care este plin de curaj, de putere fizica, de rezistenta, de potenta sexuala masculina, de multa sanatate si de o putere cruda, salbatica cu libertate personala. Uruz mai include si puterea spirituala si emotionala pe care o ai. O mare implicare a acestei rune apare cand vesteste provocarea care duce la o mare schimbare de viata in bine.

Previziuni RUNE PENTRU FECIOARA (23 august – 22 septembrie)
Runa etalata – WUNJO. Acele schimbari ce trebuiau sa aiba loc sunt complete, ramurile copacilor au fructe si te poti ocupa sa le culegi. Cunoasterea te transforma intr-o persoana inteleapta. Prin noua claritate dobandita, actualele ambitii, planuri sau obiective pot fi modificate si adaptate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO