Previziuni rune 5-11 februarie 2024. ISA schimbă destine, Nauthiz îţi întinde nervii. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 5-11 februarie 2024. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

04 feb. 2024, 06:53
Previziuni rune 5-11 februarie 2024. ISA schimbă destine, Nauthiz îţi întinde nervii. Noutati de la pietrele mistice!

Previziuni rune 5-11 februarie 2024. Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

Previziuni rune 5-11 februarie 2024 PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – Isa: Runa iti transmite sa nu fii nesatisfacut de tine sau de destinul tau. Ce se intampla acum in viata ta este o perioada naturala si necesara. O situatie iti permite sa inveti dezvoltarea proceselor vietii, in anticiparea urmatoarelor etape de renastere. In acest timp, invata sa iubesti perioadele dure dar minunate ale vietii.

Zodiac CHINEZESC 5-11 februarie 2024. Vânturi bune bat în direcţia multor zodii, se anunţă săptămână cu belşug şi karma bună

Previziuni rune 5-11 februarie 2024 PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – Inguz: Aceasta runa simbolizeaza dezvoltarea personala, cresterea nivelului de constienta, de empatie globala. La nivel mai mic, runa simbolizeaza o intalnire cu cei dragi, o masa in familie, o aniversare.

Previziuni rune 5-11 februarie 2024 PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – KENAZ: Focul deseori simbolizeaza emotii intense si pasiuni. Totusi, ti se reaminteste prin aceasta runa faptul ca pasiunea, ca orice altceva, are doua fete. Pasiunea excesiva poate duce la obsesii distructive, dar prin partea sa pozitiva poate duce la creativitate. O claritate de intentie in atitudinea ta este ceea ce ti se cere ca sa eviti sa cazi in partea sa negativa. In zona relatiilor, runa Kano anunta o deschidere mutuala. Torta intelegerii este aprinsa din nou pentru amandoi si puterea creativa a acestui foc poate duce spre mari realizari.

Zodiile care întorc bani cu lopata în 2024. Mihai Voropchievici anunţă „bogaţii zodiacului”

Previziuni rune 5-11 februarie 2024 PENTRU RAC (21 iunie – 22 iulie)
Runa etalata – Nauthiz: Desi, aparent, aceasta runa are conotatii negative, in realitate, ea atrage atentia asupra unei situatii din care trebuie sa scapi. Chiar daca infatiseaza o lipsa, ea iti transmite mesajul ca trebuie sa faci ceva pentru a scapa, a indeparta aceasta lipsa, fie din campul spiritual, fie din viata materiala.

ETALARE RUNE PENTRU LEU (23 iulie – 22 august)
Runa etalata – SOWELU: Semnificatie INTEGRU. Aceasta este o runa cu o foarte mare putere ce indica un moment de profunda regenerare, o cautare a Unimii, a totalitatii. Ea semnaleaza nevoia de a deveni constient de esenta ta ca sa o poti exprima intr-o maniera creativa, deci a-ti creste si spori forta vitala a vietii. Ea indica si nevoia de a admite ceva ce ai negat mult timp, ceva ce ti-a ramas in umbre : acum este timpul sa scoti la lumina orice ar fi acolo. Este prudent sa stai departe de o situatie presanta, tinand minte ca a te retrage la momentul potrivit este un semn de forta si nu de slabiciune.

Horoscop februarie 2024. Tamara Globa are 3 zodii norocoase pe listă. Pavel Globa ştie zodia care ia jackpotul de la Loto

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.