Previziuni rune. BERKANA aduce bucurii în viaţa ta, TEIWAZ rupe relaţii

Inca din primul secol, popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

29 nov. 2023, 13:06
Previziuni rune. BERKANA aduce bucurii în viaţa ta, TEIWAZ rupe relaţii

Previziuni rune, mesaje din magia supranaturalului. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 29 noiembrie 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Horoscopul iernii 2023-2024. Urania face previziuni despre bani, carieră, sănătate, dragoste

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Previziuni rune pentru BERBEC
Runa etalata – Perth (inversata): Orice traiesti in aceasta perioada trebuie sa experimentezi. Nu da inapoi, exploreaza-ti misterele pentru a atinge intelepciunea. Urmeaza cu atentie tot ce iti dicteaza inima, etapele gresite pot fi costisitoare.

Previziuni rune pentru TAUR
Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in jos). Teiwaz acum indica o posibila relatie rupta cu cineva drag tie. Nu este vorba de un membru de familie ci de o relatie care si-a atins punctul de final. Dar mai inseamna si ca posibil ca comunicarea sa se fi erodat si sa fi aparut tendinta de a supra-analiza situatiile. Este timpul sa stati impreuna si sa discutati toate acestea, oricat de greu pare a fi.

Previziuni rune pentru GEMENI
Runa etalata – ODIN: Runa germanica Odin este marea runa alba, runa simpla, goala a necunoscutului. Totul incepe de la vid si totul se incheie in vid. Vidul inseamna campul larg deschis de oportunitati nesfarsite. Atunci cand apare runa Odin in extragere, ea anunta faptul ca urmeaza un moment plin de posibilitati la care, ca sa ajungi, este nevoie de o incredere si credinta absoluta. S-ar putea sa fie nevoie sa faci un salt in credinta, cu bratele total deschise si fara nimic in palme. Tot ce este mai bun te asteapta dincolo de acest salt. Esti in stare?

Previziuni rune pentru RAC
Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Acum e un timp bun pentru comuicare, poti primi raspunsuri mult asteptate. Asculta cu atentie, in special in vizite si intalniri, ce ti se spune, poate avea o revelanta importanta anume pentru tine.

Zodiac chinezesc decembrie 2023. Anca Dimancea: „Apa Yin creează probleme care să erupă, dar trei zodii sunt lovite de Zen”

ETALARE RUNE pentru LEU
Runa etalata – Berkana: Aceasta runa indica pentru tine o perioada de crestere/succes in viata ta. Te simti bine, atat fizic cat si emotional. Cand lucrezi cu oamenii sa stii ca te afli intr-o faza de progres. Acum este un bun timp pentru studiu, pregatire si dezvoltare. Dar nu uita, in plus fata de circumstante favorabile necesare pentru cresterea ta, eforturile personale iti sunt si ele necesare si semnificative.

Previziuni rune pentru FECIOARA
Runa etalata – Fehu: Relatiile tale cu oamenii se bazeaza pe un fundament emotional bun, sunt durabile si comunicati cu pace si calm. Familia si prietenii au trecut testul timpului sau o vor face pe viitor. Ai prieteni de incredere si familie devotata. Ai relatii stabile si persistente, chiar daca nu asa de romantice precum ai fi dorit. Vei mentine sau vei recupera o veche prietenie sau iubire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.