Previziuni rune: EIWAS îţi arată că te afli pe calea bună spre visele tale. AYtenţie la INGUZ

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata

16 aug. 2023, 23:43
Previziuni rune: EIWAS îţi arată că te afli pe calea bună spre visele tale. AYtenţie la INGUZ
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni rune mistice joi 17 august 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Zodiac chinezesc 17 august 2023. Zi cu energii pozitive pentru multe zodii. Cine are parte de cumpene
Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 17 august 2023
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Previziuni rune pentru BERBEC
Runa etalata – EIWAS (cu fata in sus). Runa iti arata ca te afli pe calea buna spre visele tale. Pot fi anumite intarzieri in planurile tale, si in timp ce ai putea crede ca esti impiedicat, de fapt unele amanari sunt chiar un lucru bun pentru ca iti dau timp sa faci un pas in spate si sa vezi imaginea mai mare. Ai parcurs un drum lung pana aici si trebuie sa vezi orice amanare drept o oportunitate de a verifica ca totul este la locul sau si ca ai toate informatiile necesare pentru a lua decizii. Acum este timpul pentru o revizuire inainte de continuarea calatoriei tale.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu zodiile la sfârșit de vară. Nativii care își schimbă complet viața în a doua jumătate a lunii august

Previziuni rune pentru TAUR
Runa etalata – Fehu (inversata): Aceasta runa atrage atentia asupra faptului ca poti cunoaste reversul medaliei averii mari. Nu este vorba despre faptul ca poti pierde banii, ci de faptul ca banii pot corupe. Prietenii iti cere bani, iar daca nu le dai sau daca nu isi platesc datoriile, prieteniile se pot rupe. Banii, ca si puterea, pot avea partile lor bune si partile lor rele.

Previziuni rune pentru GEMENI
Runa etalata – Inguz: Daca nu esti de acord ca o anumita situatie din viata ta este favorabila, vei simti tensiune si nesiguranta. Rune iti arata ca acest mod de a gandi si aceasta perceptie duce la stagnare iar schimbarea abordarii tale te scoate din stagnare. Ai nevoie de un spatiu de claritate pentru a face loc la nou in viata ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.