Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu zodiile la sfârșit de vară. Nativii care își schimbă complet viața în a doua jumătate a lunii august

Camelia Pătrășcanu vine cu mai multe prevziuni pentru sfârșitul verii. A doua jumătate a lunii august vine cu vești bune pentru nativi.

16 aug. 2023, 18:25
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ce se întâmplă cu zodiile la sfârșit de vară. Nativii care își schimbă complet viața în a doua jumătate a lunii august
Horoscop Camelia Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu face previziuni pentru acest sfârșit de vară. Mai sunt doar două săptămâni până când toamna își va intra în drepturi, două săptămâni care vor aduce momente intense.

Camelia Pătrășcanu, previziuni pentru final de vară

Această perioadă începe cu o Lună Nouă și se încheie cu o Lună Plină. Tensiunile vor fi mari, iar orgoliile sunt și ele pe măsură. Mercur retrograd ne ajută să corectăm anumite lucruri, să le modelăm și să le reparăm.

Berbec

Berbecii au parte de o perioadă intensă din punct de vedere afectiv. Luna Nouă de azi, 16 august, aduce revelații în legătură cu sentimentele și limitele lor. Pot realiza că au făcut anumite greșeli, în special de ce le-au făcut și cum le pot corecta. Zile de 22 și 23 august sunt tensionate, cu o Lună în Scorpion.

Taur

Taurii au preocupări legate de confortul, casa și căminul lor. Nativii sunt foarte creativi în a doua jumătate a lunii august, să folosească ustensile noi pentru a se dezvolta pe parcurs. Pe 20 și 21 august pot face diferite activități gospodărești. Pe 23 august trebuie să aibă grijă la relații, pentur că există riscul de ceartă. Luna Plină de pe 31 august aduce gelozie sau lămurirea unor relații afective.

Citește și: Cum comunică zodiile! Camelia Pătrășcanu dezvăluie trăsăturile fiecărui nativ

Gemeni

Gemenii au foarte multe preocupări în această perioadă. Se întorc la o problemă pe care trebuie să o rezolve de ceva timp. Pot avea parte de discuții tenionate, mai ales în cămin. Mare grijă la sănătate pe 22 și 23 august. Luna Plină îi împinge să ia decizii legate de evoluția lor în viață.

Rac

Racii sunt preocupați de tot ceea ce înseamnă bani. Se gândesc cum să obțină venituri mai ușor. Pe 8 și 19 august se pot consulta cu terapeuți, cu medici legat de stil și buna funcționare a lor în corp. Primesc multe informații. Pe 20 și 21 august vor fi discuții aprinse în casă. La Lună Plină primesc vești foarte bune, spune Camelia Pătrășcanu.

Leu

Leii au parte de schimbări de atitudine sau de comportament. Pentru că Venus e în semnul lor, pot privi lucrurile cu mai multă blândețe și toleranță. Sunt preocupați de bani pe 18 și 19 și își dirijează destul de bine afacerile. Corectează un gest care îi putea costa financiar. Tensiuni pot fi pe 22 și 23 august. Luna Plină aduce asumarea unei pierderi, lasă de la ei.

Fecioară

Fecioarele au parte de zile de vindecare, înțelegere și conștientizare. Pot avea regrete legate de persoanele la care țin, dar pe care nu le pot ajuta sau nu cât ar fi vrut ei. Mercur retrograd în semnul lor zodiacal aduce înțelepciune, o aplecare mai profundă asupra problemelor care le preocupă și mai mulă înțelegere a mai multor aspecte. Luna Plină le aduce un picior pus în prag unde li se cer lucruri neconvenabile.

Balanță

Balanțele stau foarte bine la capitolul atractivitate. Luna Nouă din 16 le aduce emoții. Nu mușcă nada dacă sunt curtate, dar le place să fie flatate, să fie în atenție. Citesc oamenii foarte bine, mai ales pe 18 și 19 august. Pe 22 și 23 august discută și știu cum să facă bani.

Citește și: Lună Nouă în zodia Leu pe 16 august 2023. Camelia Pătrăşcanu, previziuni surprinzătoare!

Săgetător

Săgetătorii își clarifică niște credințe și principii după care se ghidează. Vor lua decizii și vor cântări lucrurile. Își fac dreptate și își susțin punctul de vedere. La Lună Plină, sunt mai clarificați cu ce au de făcut.

Capricorn

Pentru Capricorni, e o perioadă edificatoare. Partenerul lor își spune păsul sau dorințele. Înțeleg mai profund niște lucruri, pentru că li se spun. De aceea, pe 20 și 21 august pot lua niște hotărâri. Au obiective împreună, care sunt importante. La Lună Plină vin noi înțelesuri și culeg rezultate de pe urma unor hotărâri luate deja.

Vărsător

Vărsătorii au Luna Nouă în zona imaginii publice. Fac valuri și se bucură că se pun reflectoarele pe ei. Sunt într-o formă bună socială. Întâlnirile arată foarte bine. Trebuie să fie atenți la sănătate pe 28 și 29 august.

Pești

Peștii trebuie să muncească doar așa cum simt, cu pasiune. E foarte important să le placă ceva. Mercur retrograd poate aduce răzgândiri. Își pot schimba comportamentul în urma unor informații pe care le află. La Lună Plină, care se formează în semnul lor, pot statua un comportament față de o persoană.