Previziuni rune februarie 2024. Nauthiz este inversată, Teiwaz aduce noutăţi, Algiz îţi întoarce viaţa pe dos

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna februarie 2024. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

31 ian. 2024, 23:26
Previziuni rune februarie 2024. Nauthiz este inversată, Teiwaz aduce noutăţi, Algiz îţi întoarce viaţa pe dos
Previziuni RUNE ianuarie 2023

Previziuni rune februarie 2024. Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant. Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Citește și Numai 3 sunt norocoase! Zodiile pe care le aşteaptă şansa vieții lor în februarie 2024. Trei nativi sunt pe val

Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii februarie 2024 si ce transmite fiecare:

Previziuni rune februarie 2024 pentru BERBEC
Nauthiz (inversata)

Cand aceasta runa este inversata trebuie sa privesti in interiorul tau. Acolo este adevarata problema, oricat de mult ai fi tentat sa dai vina pe mediul extern. Cel mai probabil te-ai mai confruntat cu aceasta situatie, dar nu ai inteles lectia pe deplin. Iar acum a venit momentul sa inveti. Nu cauta inamici externi. Nu ei sunt preocuparea ta principala acum. Fii atent la pacatele tale inainte sa le cauti pe ale altora.

 

Previziuni rune februarie 2024pentru TAUR
Teiwaz
Runa anunta o perioada activa in viata ta. Te ptoi astepta la aventuri, emotii puternice, evenimente importante. Fii fidel ideilor tale de afacere, fii perseverant si vei vedea rezultatele. Aminteste-ti ca rabdarea si perseverenta sunt calitati care te vor ajuta sa cuceresti o “cetate” oricat de dificila ar parea doborarea ei. In ceea ce priveste relatiile, ai nevoie de oamenii care sunt acum in jurul tau si orice intalnire cu alte persoane va fi de bun augur.

Citește și Cea mai mare greşeală care aduce ghinion financiar. Alina Bădic: „Vom fi foarte aspru penalizaţi”

Previziuni rune februarie 2024 pentru GEMENI
Othala

Aceasta runa simbolizeaza intarirea legaturilor din interiorul familiei. Acum anunta fie ca familia ta se poate extinde printr-o uniune, casatorie sau copil, fie ca familia ta are nevoie de vindecare in ceea ce priveste relatiile din interiorul ei. Familia poate fi cea principala dar si cea extinsa sub forma de arbore genealogic. Runa mai indica si faptul ca este posibila o mostenire sau achizitia unui bun care va fi benefic pentru intreaga familie, cum ar fi o proprietate.

Previziuni rune februarie 2024 pentru RAC
Algiz

Ceva se schimba si te poate intoarce pe dos. Dar va trebui sa intelegi ca orice modificare este, de fapt, o deschidere de noi perspective. Ai sansa de a-ti schimba viata, de a te bucura de noi oportunitati. Ai nevoie de actiune la momentul pregatit. Fii pe faza!

Mesaj rune februarie 2024 pentru LEU
Thurisaz (inversata)

Incearca sa actionezi, dar nu te lasa constrans de forte exterioare. Poate ca iti este frica sa iti infrunti adevarul interior. Dar va trebui sa o faci. Caci numai atunci vei avea claritate asupra situatiei tale. Pune-ti ordine in viata.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro